Izvor: Happy BSC Portal/Gloria.rs
26.11.2023 u 12:37
0

UGLEDNI DOKTOR I NAUČNIK: Evo ko je muž Vjere Mujović (FOTO)

Poznata dramska umetnica Vjera Mujović ostvarila je zavidnu karijeru.

Iza nje su brojne značajne uloge u serijama „Selo gori, a baba se češlja“, „Moj rođak sa sela“ “ M(j)ešoviti brak“, „Miris kiše na Balkanu“, „Tajkun“, „Kolo sreće“, „Crveni mesec“.

Osim toga igrala je i u filmovima „Potera sa srećkom“, „Savršena žena“, kao i u brojnim predstavama, a samo neke od njih su „Uspavana lepotica“, „Bergmanova sonata“, „Lolita“, „Idiot“.

Međutim, o njenom privatnom životu malo toga je poznato, te tako javnost dugo nije znala ko je suprug Vjere Mujović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

Brak Vjere i njenog muža počeo je kao lepa ljubavna priča, a posebno je zanimljivo da se njihovo poznanstvo desilo u avionu.

Suprug Vjere Mujović je ugledni nemački lekar i naučnik Štefan Prajs. Sudbonosni susret bračnog para dogodio se na letu za Ulan Bator, a veridba se desila u Palermu.

Pre crkvenog venčanja koje je održano 9. maja 2015. godine u Beogradu, prethodilo je građansko sklapanje braka u avionu koji je saobraćao na relaciji Beograd-Istanbul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

Glumica svog muža ne eksponira javno, ali je jednom prilikom govorila o njihovom braku.

– Razdvojenost daje neku posebnu čar našem odnosu. Imamo manje vremena za nevažne stvari i gluposti. To je, ispostavilo se, dobar recept za uspešno funkcionisanje našeg braka. Veća je odgovornost prema zajedničkom vremenu.

Trudimo se da uživamo i da ga provedemo što kvalitetnije. Kada smo razdvojeni, gledamo da obavimo što više stvari, da radimo više, kako bismo više bili posvećeni jedno drugom kad smo zajedno – rekla je ona svojevremeno.

SVAĐA U VILI OD 60 MILIONA: Džej Lo traži posebnu disciplinu od Bena zbog jedne stvari

Suprug Vjere Mujović je ugledni doktor interne medicine iz Minhena, koji ima 10 godina radnog iskustva u minhenskim bolnicama. On je 1999. osnovao kliniku „Clinovate NET“, čiji je izvršni direktor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter