Izvor: Kurir.rs
27.03.2023 u 16:32
0

ZLOSTAVLJANA DEVOJČICA DODELJENA OCU IAKO JE LEČENI ZAVISNIK: Komšije ranije čule zapomaganje, ovako je uspeo da prevari CZSR!

Otac se rešio zavisnosti, pa je sud odlučio da je on taj koji je podoban za brigu o svojoj ćerki.

Devojčica (8) koja je pretrpela mučenje i zlostavljanje od strane oca (38) koji je, kako se sumnja, godinama držao u stanu na Zvezdari, od rođenja je pod nadzorom Centra za socijalni rad.

POLICIJA PRONAŠLA DEVOJČICU U KADI NA SAMRTI, NIKADA NIJE BILA NAPOLJU! Detalji jezivog porodičnog nasilja na Zvezdari!

Jezivo zlostavljanje otkriveno je 24. marta kada je devojka osumnjičenog (38) inače, oca devojčice, prijavila da je pretukao, a zatim i šokirala sve kada je ispričala da on drži ćerku kao roba u stanu na Zvezdari. Devojčica je, kako smo ranije objavili, živela u kadi u kupatila, gde je po dolasku Hitne pomoći i policije bila vidno neuhranjena, izmučena i dezorjentisana.

– Dete je pod nadzorom naležnih bilo uključeno od njenog rođenje, jer je 2015. godine kada se dete rodilo iz porodilišta je obavešten Centar za socijalni rad na Palilulu gde im je navedeno da je novorođenče dete zavisnika i smešteno je dom. Tada je odlučeno da se oba roditelja liše starateljstva nad detetom – kaže izvor iz istrage i dodaje:

– Prvi osnovni sud u Beogradu nakon nekog vremena, tačnije 2018. godine odlučuje da potpuno starateljstvo dodeli ocu, a delimično i dalje lišava starateljstva majku devojčice.

Otac se rešio zavisnosti, pa je sud odlučio da je on taj koji je podoban za brigu o svojoj ćerki.

– 2019. godine otac se preselio na teritoriju opštine Zvezdara pa je dete tada bilo pod nadzorom Centra za socijalni rad Zvezdara. Taj centar postupa po zamolnici centra sa Palilule gde imaju terenske obilaske deteta kako bi procenili da li je sa detetom sve uredu, kao i dali raste u normalnom okruženju – kaže sagovornik i dodaje:

– Prilikom jedne posete 2020. godine oca nisu našli na prijavljenoj adresi, kada su komšije prijavile da se iz stana čuje zapomaganje i plač devojčice. Tada komisija nije uspela da uđe u stan, a otac se javio nakon nekoliko dana i zakazao razgovor sa radnicima Centra za socijalni rad.

Osumnjičeni otac je, prema rečima izvora, došao na zakazan sastanak sa devojčicom.

– Osumnjičeni je tada došao sa nasmejanom devojčicom, lepo obučenom i razigranom na razgovor. Tada ništa nije ukazivalo da postoji nešto sumnjivo, a tada su prema primanjiva videli da radi u nemačkoj firmi, kao i da mu je plata veoma zadovoljavajuća – kaže izvor i dodaje:

– Od tada nije bilo nikakvi prijava, niti nekih sumnjivih dešavanja u toj porodici, pa samim tim i Centar za socijalni rad nije izlazio na teren. Sumnja se da je devojčica žrtva jezivog nasilja poslednje tri godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter