Izvor: Kurir.rs/Blic
30.01.2023 u 17:01
0

„KRV JOJ JE IŠLA NIZ USTA, ON ZAPOMAGAO RANJEN“: Detalji stravičnog zločina na Čukarici lede krv u žilama!

Sve se odigralo u stambenoj zgradi u beogradskom naselu Čukarica.

M.M. (44) uhapšena je u noći između petka i subote zbog pokušaja ubistva ljubavnika G.K. (52), a prema nezvaničnom informacijama, oni su se prvo posvađali, pa potukli kada je žena dohvatila nož i zabola mu u grudi.

RASVETLJENO UBISTVO SESTARA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Ubica uzeo milion dinara sa njihovog računa, a potom presudio sebi!

Sve se odigralo u stambenoj zgradi u beogradskom naselu Čukarica.

– Odzvanjala je vriska i lupnjava vratima, a sa tom ženom je komšijama borba svaku noć. Svađaju se i mire, ali u petak su arlaukali i tukli se.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako se saznaje, žena je krvava i čupava oko 4 sata ujutru zvonila komšinici na vrata da joj kaže da pozove policiju.

– Ona je ženi zvonila na vrata i vikala da partner „hoće da je ubije“ i tražila od nje da pozove policiju. Krv joj je išla iz usta, cela je bila krvava i raščupana. Onda se iz stana čuo muški glas koji zapomaže: „Ubola si me nožem!“ – kaže sagovornik blizak medijima.

Policiju je pozvala komšinica ne znajući da je žena svog partnera ubola u grudi i da mu je nanela teške telesne povrede.

G.K. je primljen u Urgentni centar i nalazi se van životne opasnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter