Izvor: Kurir
22.02.2023 u 18:16
0

NA KOSMETU UHAPŠENO 12 OSOBA ZBOG TRGOVINE LJUDIMA: Čak OSAM ŽENA među osumnjičenima, racija sprovedena u salonima za masažu!

Pripadnici tzv. Kosovske policije uhapsili su ove nedelje 12 osoba na Kosovu, odnosno četiri muškaraca i čak osam žena – osumnjičenih za krivična dela trgovina ljudima i „omogućavanje ili prinuda na vršenje prostitucije“.

Hapšenja su izvršena nakon racija, ali i identifikacije žrtava trgovine ljudima, kao i zlostavljanja ili napuštanja dece.

Hapšenja su usledila nakon što je policija izvršila proveru u tri objekta – tačnije u dva salona za masažu i u jednoj privatnoj kući.

NEMA KRAJA TERORU: Kosovska policija raspisala poternicu za Srbinom zbog navodnih ratnih zločina

Tu su pronašli i, kao materijalne dokaze, oduzeli jedan revolver, 3 metka kalibra 9 mm, pet mobilnih telefona, kao i drugu „neophodnu dokumentaciju koja doprinosi istrazi“.

Iz policije naglašavaju da je policijska operacija za slučajeve trgovine ljudima sprovedena nakon razmene informacija sa austrijskim vlastima, gde je identifikovana jedna maloletna žrtva.

Od 12 uhapšenih, polovini je već određeno zadržavanje do 48 sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter