Izvor: alo
18.01.2024 u 13:01
0

NIKOLI NIJE BILO POMOĆI: Završena obdukcija nastradalog tinejdzera u fabrici

Smrt mladog Nikole Raškovića(18), radnika fabrike u Kruševcu, gde se 16. januara dogodila teška nesreća, bila je trenutna, pokazali su preliminarni rezultati obdukcije.

– Smrt mladog Nikole Raškovića(18), radnika fabrike u Kruševcu, gde se 16. januara dogodila teška nesreća, bila je trenutna, pokazali su preliminarni rezultati obdukcije. Povrede su bile preteške, a smrt momentalna i u direktnoj uzročno – posledičnoj vezi sa eksplozijom u pogonu .

Porodica nastradalog mladića priprema se za sahranu, koja će biti u rodnom Konjuhu, najverovatnije u petak.

EKIPA ĆOPAVOG DZONIJA NEGIRA KRIVICU:Počelo suđenje, vođe u bekstvu

– Šta da vam kažem kako sam, ovo je nešto najstrašnije što mi se moglo desiti. Ne znam kako ću to podneti! Sahrana će biti u petak na lokalnom groblju, tada će majka ispratiti svog anđela. Nikoline kolege su dolazile kod nas kući, i rekle su nam da se još ništa ne zna o tragediji. Policija je na terenu, sve se još utvrđuje. Nikolin stariji brat ne zna za sebe – teško mu je, kao i celoj porodici. Svi smo očajni – ispričala je majka Vesna za Alo!.

Kruševac se moli za brzo ozdravljenje troje povređenih radnika Dušana J.(26), Borisa T.(38) i Marka M.(38), koji se leče na Odeljenju hirurgije kruševačke bolnice i radnice, mlade devojke, Sare C.(20), hospitalizovane na VMA.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter