Izvor: Kurir.rs
06.12.2023 u 11:26
0

PALO PET MAKROA U BEOGRADU: Devojke terali na prostituciju

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, a u saradnji sa SBPOK, Odeljenja za suzbijanje trgovine ljudima i krijumčarenje ljudi, nakon višemesečnog predistražnog postupka na području Beograda sinoć je uhapšeno pet osoba zbog sumnje da su na teritoriji beograda pronalazili ženske osobe i podsticali ih na prostituciju.

– Slobode su lišeni M.T., N.U., S.L.. B. S. I M.T. zbog postojanja osnova sumnje da su izvišili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije – saopšteno je iz Javnog tužilaštva za organizovani kriminal.

DOŽIVOTNA ROBIJA RADOMIRU KOJI JE ZAPALIO ŽENU U BEOGRADU: Sačekao je u ulazu zgrade i polio benzinom

Pripadnici ove organizovane kriminalne grupe su, kako se navodi, u periodu od januara do 5. decembra ove godine na teritoriji Beograda pronalazili i podsticali ženske osobe na prostituciju, oglašavali prostituciju putem „Halo oglasa“, ali i na internet portalu namenjenom za pružanje seksualnih usluga www.seksiadresar.com.

– Postavljali su i ažurirali oglase sa fotografijama i oglašenim brojevima telefona angažovanih osoba, ugovarali vrstu usluge, mesto, vreme, dužinu i cenu, za šta su pribavili korist u neutvrđenom iznosu, koju su delili međusobno. Sat vremena seksualnih usluga je iznosio oko 120 evra – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Javno tužilaštvo za organizovani kriminal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter