Izvor:
20.10.2017 u 23:27
0

OBIĐITE I VAN SEZONE EVROPSKE METROPOLE: Evo koje je najbolje vreme a da nije ni skupo!

Poseta nekih evropskih ili svetskih gradova često nam ostane neostvarena želja.

Najčešće nas koče finansije jer je putovanje jako skupo. To možete da izbegnete uz malu pomoć jednog sajta.

Svaka destinacija ima svoju "sezonu" i period "van sezone". U sezoni je vreme idealno, grad je najlepši i put turista, ali je zbog toga poseta i mnogo skuplja. Van sezone, može da vas zadesi loše vreme, ali ćete zato moći da putujete za manje pare i da se ne gurate na ulici sa drugim ljudima koji su isto kao i vi papreno platili da bi videli baš taj muzej.

Ukoliko rešite da putujete van sezone, sajt Offpeak.io nudi vam informacije koje su vam neophodne. Tu možete da nađete cene hotela van sezone i da vidite kada bi vam se najviše isplatilo da odete tamo.

Odlazak u sezoni može vas jako skupo koštati, a pored cene tu su i gužve na ulicama, u muzejima i crkvama koje želite da posetite. Odlazak van sezone vas spašava svega toga. Možda nećete pogoditi idealnu temperaturu ili će nekog dana padati kiša, ali i po kiši Verona je prelepa, a Pariz tako romantičan.

Na ovom sajtu možete da nađete i informacije o dešavanjima u gradu u periodu kad planirate da ga posetite i možete se tamo pojaviti. Možete pogledati podatke za 11 meseci unapred. Imate opseg cena i prosečne temperature za to doba godine, spisak dešavanja i online brošure. Vaše je samo da odredite datum i spakujete kofer.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter