3°C

Beograd

Photo: Instagram/bekvalceva

Izvor: Kurir.rs

Bekvalčeva se dirljivim rečima oprostila od Subote! HVALA, ČIKA MINJA (VIDEO)

Golden Rose ad

Nataša Bekvalac oprostila se putem društvenih mreža sa Minjom Subotom koji je preminuo posle borbe sa teškom bolešću u 82. godini.

Pevačica koja je svoju karijeru započela u detinjstvu baš u "Muzičkom toboganu" napisala je emotivne reči i objavila snimak.

PROČITAJTE JOŠ:PEVAČICA LENA KOVAČEVIĆ: Umro Minja? To je kao da ti je umrlo detinjstvo

-Obeležili ste mi detinjstvo i postavili moje muzičke temelje. Danas sam ovo što jesam jer sam odrastala uz Vas kao mentora i muzičkog roditelja. Muzika je put do sreće... Hvala, čika Minja,  napisala je Nataša na Instagramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bekvalčeva je jednom prilikom govorila o Minji Suboti:

-Postojali su razni muzički festivali na kojima je naša škola konkurisala, pa sam se tako kao solista upoznavala sa brojnim važnim ljudima, među kojima je bio i dirigent Joca Adamov. On je dirigovao i u 'Toboganu' koji je vodio Minja Subota. Njih dvojica su se u kombinaciji na sjajan način bavili muzikom za decu. Oni su mene prepoznali i kao dobrog pevača i interpretatora, ali i kao celokupan proizvod, jer ja nisam samo izlazila i pevala. Ja sam se trudila, uz pomoć svoje mame, da to bude čitav scenski nastup, od garderobe do scenskog pokreta koji je mama satima vežbala sa mnom, i to svaki pokret do detalja", pričala je nekad Nataša.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad