27°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

Ulaznice besplatne: U SREDU NASTUP UMETNIČKOG ANSAMBLA MINISTARSTVA ODBRANE "STANISLAV BINIČKI", "TELEMASTER" TV HAPPY

Umetnički ansambl Ministarstva odbrane "Stanislav Binički" će nastupiti u sredu u Beogradu. Nastupiće sa velikim gudačkim kvartetom u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Ulaznice su besplatne.

Gost "Telemastera" povodom ovoga bio je načelnik Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane "Stanislav Binički" Nikola Živković. U emisiji je rekao:

-Dugo smo opterećeni koronom i presrećni smo kada se dogodi koncert. Odlučili smo da koncert ponudimo Kolarcu jer će najbolje biti ispoštovane epidemiloške mere. Na programu će biti izveden koncert za violončelo Luiđija Bokerinija, solista će biti naš Dušan Stojanović. Orkestar će izvesti Mocartovu simfoniju broj 40 svima dobro poznatu. Ono što će biti interesantno je da će Beogradski gudački kvarter  sa našim orkestrom izvesti delo Edvarda Elgara.  To će biti za uživanje svih prisutnih. Dirigent Đorđo Sini je svima poznat, dirigovao je kod nas dugo, veoma je aktivan bio u humanistarnom radu tokom bombordavanja. Veoma je značajan za Srbiju. Nama je čast da nastupamo sa njim. Ulaznoce su besplatne. 

O nastupu za Novu Godinu, Nikola kaže:

-Rano je još da pričamo o koncertu za Novu Godinu. Imamo ideju, ali još je rano. Između nas i publike se stvorila velika emocija. Dugo nas je korona ometala. Jako emotivan koncert smo imali sa Stefanom Milenkovićem.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar