13°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Kurir.rs/Najžena.rs

DA LI ZNATE ŠTA ZNAČI KAD LEPTIR SLETI NA VAS? U hrišćanstvu simbolizuje VASKRSENJE, a po feng šuiju ima dodatni dar!

Autohtoni narodi svih delova Amerike vekovima su verovali da životinje koje srećemo imaju da nam prenesu važnu poruku. Leptir se tretira na jedinstven način. Pa ako je sleteo na vas, vredi znati šta ima da vam "kaže".

OVE ŽIVOTINJE ZAUVEK NESTAJU SA LICA ZEMLJE? Najnežnija vrsta se bori za opstanak

Leptiri su jedinstvena stvorenja puna magije! Pun boja, vitalnosti i misterije. Ako vas je leptir izabrao da sleti na trenutak, to je duhovni znak koji znači da ste u periodu transformacije, rasta, duhovne potrage i otkrivanja vaše unutrašnje istine i mudrosti. Prolazite kroz duboku unutrašnju promenu, čak i ako to ne shvatate.

Leptiri su simbol ponovnog rođenja, oni su jedni od najlepših i jedinstvenih insekata koji postoje. Započinju život kao gusenica da bi postali prelepo stvorenje. Slobodni su, videti ih donosi radost i olakšanje. Oni mogu da žive danima, nedeljama, a u nekim slučajevima i mesecima, ali istina je da je njihovo vreme na zemlji kratko. Zahvaljujući tome, shvatamo koliko je važno da u potpunosti uživamo u svakom trenutku koji nam je dat. U hrišćanskoj religiji leptir je simbol vaskrsenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U feng šuiju leptiri su znakovi ljubavi i slobode. Dakle, kada leptir sleti na osobu, to predstavlja promenu, kreativnost, ponovno rođenje i sposobnost da se iskusi život. Ako vidite tetovažu leptira na nekome, to je verovatno znak da je ta osoba već prošla kroz duhovnu transformaciju.

Leptir koji sleti na vas znači da je ovo trenutak promene u kome će se sve loše ili uznemirujuće pretvoriti u nešto pozitivno. Ovo, međutim, neće biti čudo. Morate učiniti sve što je u vašoj moći da se kao gusenica pretvorite u leptira. Ova činjenica ima veze sa duhovnim putovanjem koje ćete preduzeti u vezi sa vašim ličnim razvojem. Ali morate se jednom za svagda oprostiti od gusenice. To takođe može značiti da vam je voljena osoba poslala znak da želi na neki način da komunicira sa vama, da želi da vam prenese poruku. Neki kažu da anđeli traže leptire za slanje poruka, iako se to obično odnosi na bele leptire zbog njihove čistoće.

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar