3°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PILETINA KOJA JE U KREVETU BILA BOLJA OD MAJKE Obrijana, samo se uvijala i grčila, dok nije eksplodirala - DVA PUTA

Kraj avgusta, vraćam se sa bazena u stan. Pre mesec dana sam izašao iz kuće i iznajmio stan. Došlo je do velikog sukoba mišljenja i za opšte dobro, ja sam izašao.

Ulazim u zgradu i penjući se stepenicama, zatičem ženu koja ih čisti. Uspravlja se, malo niža od mene, crnka, nemirne kose vezane u rep, tamne puti, pomislih Ciganka, ali ne, nije to, ali ipak kao. Na njoj obična trenerka, patike i majca, već mokra od znoja, prolivenog čisteći stepenište zgrade. Prolazim pored nje.

- Sretan rad - kažem joj.

- Hvala komšija - odgovara.

- Kako smo komšije? - začuđeno je pitam.

- Živim preko puta vas, malo niže. Ja sa Snežana - i rukom pokazuje na vrata.

- Drago mi je, ja sam Igor. Moramo se upoznati kad ne budete imali posla.

- Važi - odgovara i nastavlja posao.

Ulazim i utom mi zvoni mobilni.

VELIČINA JE VAŽNA: OVO je bio jedan od najboljih ULOVA!

- Ćao Igore. Zorica ovde. Gde si? - Brankina ćerka, koju nisam video odonda, kad nas je gledala u jebanju, a ona drkala pičkicu.

- Evo me u stanu. Zašto?

- Ako ti ne smetam, htela bih da dođem i nešto te zamolim. Mogu li?

- Naravno - odgovaram i počeh da joj objašnjavam gde živim, kad...

- Znam gde si. Evo me odmah.

- Žurim da se sredim i istuširam dok ne dođe, ali zvono na vratima. Otvaram, stoji Zorica i priča sa dve devojke, njenih godina, bliznakinje, odmah se vidi. Jedna je crnka a druga plavuša, farbane obe. Otprilike moje visine, obe, u tesnim farmerkama i kratkim tesnim majcama.

- Ovo su tvoje komšinice, Sonja (crnka) i Sanja (plavuša). A ovo je Igor.

Pružamo si kurtoazno ruke.

TRI KOPLJA U MENI, SVE POPUNJENO Bili su besomučni, sve je bolelo ali ja sam uživala

- Kako moje komšinice - pitam.

- Pa živimo u ovom stanu - i pokazujena stan, isti na koji je pokazala čistačica.

Utom se otvaraju vrata stana i ona se pojavljuje na njima, smešeći se. Zorica progovori s njima još par reči i nas dvoje uđosmo. Sela je na kauč, ležerno stavljajući jednu nogu sebi pod guzu.

- Hoćeš da piješ nešto? - pitam.

- Sok, a ti?

- I ja ću isto - donosim joj i pružam času.

Hvata je sa obe ruke, polako obavijajući moju i pušta da je lagano izvučem. Šta li to pokušava, razmišljam u sebi, i pokušavam da je dokučim. Sedimo jedno pored drugog, pričamo, gledamo TV, smejemo se glupostima, kad posle jedno pola sata, ona će:

- Znaš onomad kad sam gledala tebe i Branku, znaš?

- Znam - već sam nervozan.

- Bila sam se napalila toliko , da si ti nastavio još minut, pridružila bih vam se.

- A Branka? Kako bi ona reagovala? - pitam.

BESOMUČNO JE PUMPAO MOJU KEVU Lik je dohvatio u seksi vešu, ona se njihala, i samo stenjala

- Ne znam i nije važno , ali čini mi se da bi prihvatila igru. Nego do tada nikad nisam prisustvolala njenoj jebačini.

- Mala kako to pričaš? - kao sam je ukorio.

- Pa kako sam trebala reći: seksu, snošaju, penetraciji tebe u nju, kako? - smeje se i ja sa njom.

- Znaš, kad sam ti videla kurac...

- Opet se ponašaš, molim te - ukorim je kao.

- Sori, penis. Ej dosadan si. Videla sam vas kako se jebete, videla ti kurac, kako joj ga zabijaš u dupe i pičku, napalila se, ovlažila, da mi je curelo niz noge, ti mi pokazivao da ćutim, a sad mi tu morališeš.

Zavezao sam zatečen, a osećam da mi se kurac buni proti tesnih kratkih teksas pantalona.

- Da ti samo znaš kako sam se napalila. Drkala sa pičku, gledajući vas dvoje, bradavice su bile tako trvde, da sam mislila da imam modrice, a pička mi je curila, da su mi i tabani bili mokri - priča ozbiljno, a ja se smejem njenim opisim.


PROČITAJTE I OVO

STIŽE NAGLA PROMENA VREMENA: Evo kada će pasti SNEG!

POČINJE NAZEBOM, SPUŠTA SE NA PLUĆA Naš poznati epidemiolog o korona virusu!

DANAS SLAVIMO ČUDESNU IKONU BOGORODICE Evo zašto joj se žene mole!

KOMŠIJA IZGORELE DECE U OČAJU: Iz vatre sam izvadio psa, nisam znao da su i deca u šupi!

ŠTA STOJI IZA ZLOČINA? Ubijeni profesor plagirao doktorat, ubica bio dobro poznat policajcima


Kurac mi polako se diže. Zbunjena je mojim smehom, ali nastavlja.

- Htela sam da te zamolim, da mi ga pokažeš, ako već ne mogu da ga imam u pički ili makar u ustima i rukama. Od onda ga stalno imam ispred očiju.

- Ajde Zorice sad ustani i ajde kuću. Da li si ti normala. Duplo sam stariji od tebe, imas momka pa njega drži ili nekog mlađeg. Ja sam ipak dosta mator za tebe - govorim i tek tada primetim da joj se bradavice ocrtavaju na majci .

Naravno, ne nosi brus , a i treba joj sa tim sisama. Tad videh i da joj je desna ruka među nogama, a suknjica već zadignuta. Na taj pogled, kurac mi je dodatno reagovao, što je izgleda i ona primetila .

- Ako mi ne daš da ga vidim, reci ću tvojoj ćerki i Branki, da si me silovao, i nemoj da se foliraš, kad vidim da ti se kurac već digao.

Što jes, jes! Već se ocrtao.

- Kako silovao? Ti bi to rekla? Slagala bi i sjebala me?

- Da, ako mi ne daš - sad je podigla jednu nogu na krevet visoko i ugledah bele čipkane gaćice već vlažne.

RINGIŠPIL NA GRADILIŠTU Bio je samo jedan uslov - nabijanje uz "audi Q7"

- Dobro, samo da se istuširam, bio sam na bazenu.

- Slobodno, sačekaću. Hoćeš da se zajedno okupamo?

- Ne. Sam ću - lažem, a odneo bi je u kupatilo.

Ulazim i brzinom munje se tuširam, brišem i vezujem peškir oko pasa. Ulazim u sobu i pogled mi pada na sad već golu Zoricu sa raširenim nogama i rukama koje su nervozne oko pičke.

- Samo da zaključam vrata - klima mi glavom i prati me pogledom.

Zaključavam vrata i pravim prvu “grešku“, a ulazeći iz hodnika u sobu, odmah pravim i drugi “grešku”. Prilazim kauču, malo nervozan, ona ima samo 21, mlađa od moje ćerke, naopako, ali pribran sam, znam da je spremna da mi smesti, ali znam ako dobije šta hoće, da ću imati saveznika.

Stajem pored nje, blago se podiže i jednim pokretom mi skide peškir. Ostadoh go, a kurac u svojoj veličini, stoji pravo

- Evo videla si. Oblači se, pa da pričamo - kao ljutim se.

Ne sluša me, već se podiže i njene ruke su već na mojim jajima i kurcu. Polako ga drka, a ja nemam snage da joj se oduprem, počinjem da joj se prepuštam. Spuštam ruku i počinjem da joj mesim prekrasne sise. Kurac mi se od njenog drkanja i već lizanja jezikom, digao skroz i već osecam krutost. 

- Videla sam da si imao prsten, kad si jebo mamu. Za sad ti ne treba, a možda posle, ako budeš mogao. Sad si moj i ja ću voditi. Ti slušaj - priča i ne prestaje da drka i masira jaja.- Hoću da ti popušim kurac i da mi svršiš po sisama i licu. To je dobro za ten.

Nije ni završila a već je ustima obuhvatila glavić i uvlačila kurac u usta. Uvlačila ga je do korena pa izvlačila, dok me je grickala svojim zubima po kurcu i glaviću. Jednom rukom sam je držao za glavu, a drugom masirao sise i dodatno se palio. Štipkao sam je za nabrekle bradavice a ona se blago uvijala. Fenomenalan osećaj. Već sam zabacio glavu pozadi i zatvorio oči uživajući, osetih da vadi kurac iz usta, nastavlja da ga drka, a jezikom se, ližući ga, spušta prema jajima. Počela ih je lizati, ne prestajući drkanje, a kad sam osetio da ih je ubacila u usta i da ih blago žvaće, obli me blaženstvo. Imao sam utisak da ću svršiti, a ona osetivši to, rukama mi steže kurac, da me boli. Popusti stisak i nastavi da ga drka. Jaja su joj još u ustima, vadi ih i ližući stiže do glavića , kojeg obrađuje jezikom.

- Dosta te mučim. Spremna sam, možeš da svršiš - hvata me zbunjenog, tek sad ne mogu, ona to oseća i ubrzava rad ruke i jezika na glavicu.

MUŽ ME OSTAVIO 20 GODINA MLAĐEM KLINCU Mali je nabijao, dovodio me do vrhunca, a njegovi drugovi su navijali

Dolazi ono pravo blaženstvo.

- Sssvvvvvvrrrrššššaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvaaaammmmm - otima mi se iz grla i počinjem je prskati po licu.

Posmatram kako znalački, pomera kurac da je prska i po grudima, pa ga vraća na lice. Nisam jebao ništa sedam dana, tako da je bilo sperme. Ona cedi ustima zadnje kapi iz moga kurca, a ja ne mogavši više stajati, padam pored nje na kauč.

- Ne znam ko te je učio ovom, ali bolje pušiš od mame.

- Trudim se, samo bi volela da mi i ona to kaže. Namestiću seks sa njom, pa ti kao dođeš i upadneš. Nije valjda da si joj rekao.

- Ne , samo sam je pitao kad bi se to desilo, a ona rekla da bi pristala ako je spontano. Namestićemo spontano.

- Držim te za reč - kaže Zorica.

- Bolje me drži za kurac - smejem se ja.

- Pa do sad sam te držala i pušila ti. Sad da vidim tebe. Mama je jednom rekla da imaš jezik kao stvoren za lizanje pičke. Uveri me - govori i polako se zavaljuje, šireći široko svoje tanke, glatke nogice.

GRUPNJAK U KOME SAM HTELA SVE Nisam mogla da se suzdržim, morala sam da probam!

Ližem joj prste na nogama. Od malog do palca, spuštam se preko članka, lista, polako ližući svaki deo noge, do kolena. Prelazim preko njega i ližem joj unutrašnji deo butina i primičem se pičkici. Ona, fenomenalna, izbrijana, glatka, mala, još ne razjebana. Zorica već diše duboko, kad stižem do usnica i ližem ih polako, a lizanje prelazi u sisanje. Leva ruka mi je ispod desne njene noge i na njenoj desnoj sisi koju gnječim, a srednjak desne ruke, već je duboko u pičkici, tražeci tačku zadovoljstva. Jezik je na klitorisu i kažiprst u pičkici, ona već ubrzano diše, ali osećam da je daleko od orgazma. Sisam joj klitoris, grickam zubima, prsti su napipali tačku, a ona je reagovala drhtajem. Ubrzavam ritam sisanja klitorisa i rad prstiju u pičkici. Odgovara mi ubrzanim radom karlice. To naše nadmetanje u pojačavanju ritma traje, da se već pitam, kad će.

I tad počinje erupcija. Grči se cela, celo telo, noge, ruke mi čupaju malo kose sa glave, pička pulsira, ona ritmički meša brzo i ubrzava, a jecanje prelazi u tihe krike, koji se pojačavaju. Grč i glava mi je zarobljena među nogama. Ne prestajem da ližem, a ona se grči, svaki put sve jače. Krici su sve jači, jedan jak krik, grč i stisak popušta.

Izvlačim glavu, ležem pored nje, ali ruku ostavljam na pičkici i polako je mazim

- Zato volim da mi ližu matorci. Ovi klinci misle dva puta loznu i ja treba da svrsim.

- Pa znači, ja ti nisam prvi matorac.

- Ovaj pre tebe je imao 40 godina, ti si najstariji i, bez zezanja, iskustvo imaš. Najbolje si odradio. Branka je u pravu. Doneo sam joj sok, pijem i gledam prekrasno mlado zgodno telo. Počinjemo bezveznu priču i dosta dugo brbljamo.

- Volela bih da ga osetim u pički. Ne znam da li ćeš moći, a i uskoro bi krenula. Oćemo da probamo? - govori a ruka joj je već na mom kurcu.

- Probaj poljubi ga i digni, pa ćemo sa prstenom.

MAJKA MOG NAJBOLJEG DRUGA JE BILA VRELA MATORKA Samo se nabijala i tražila da je GRIZEM!

Rukom ga već polako drka, dok se približava da može da ga liže i stavi u usta. Ja tražim prsten na stolu i stežem ga u ruci. Znalački ga obrađuje i mučenik se podiže, navlačim mu brzo prsten, već se digao. Ne pušta ga i drka i dalje.

- Sedi lepo, hocu da ti sednem na kurac i ja da ga uvedem u pičku. Ti uzivaj, ja volim da se nabadam na kurac, a ti mi gnječi sise i bradavice.

Obožavam da mi govori šta da radim. Dodatno me pali. Opkoračuje me, ne puštajući kurac iz ruke, okreće mi leđa i navlači se na moj već ukrućeni kurac. Moje ruke su već na njenim sisama i gnječim ih, ona počinje ritmično da se spušta i podiže sa kurca. Sa svakim spuštanjem i ulaskom kurca u pičku, njeni uzdisaji su sve jači. Ni moji nisu tihi, jer to zadovoljstvo je fenomenalno. U momentu sam skinuo ruke sa sisa i kad je krenula da se nabije na kurac, stavio sam joj ruke na ramena i povukao ja na dole.

Zajecala je od slatkog bola i ubrzala radnju, stavljajući svoje ruke preko mojih i dajući mi do znanja da to ponovim

- Hoćeš da promenimo pozu - pitam je.

- Nnneee, ovooo mi pprrrijjaaa.

Nastavlja da ubrzava. Hvatam joj noge rukama i dižem je celu u vazduh i počinjem ja da je jebem odozdo. Ječi sve glasnije .

- Tooo Iggorreee. Taakkoo me jebi!

Meša sve brže i ja ubrzavam, ali me izdaju ruke i spuštam je. Nameštam je da se nasloni na naslon kauča a ja joj uterujem kurac od pozadi u pičkicu. Ponovo uzdah zadovoljstva i mešanje se ubrzava. Pri svakom ubacivanju i vađenju kurca, mešam i ja. Već je glasna da se brinem za komšije i stavljam joj ruku na usta. Grize mi prste, ali je tiša. Taj bol me pali i ubrzavam, i ona. Osećam da ću svršiti, a prsten.

- Gde da svršim? - pitam je, a ona pusti prste iz usta:

- U usta.

Vadim ga iz pičke i pomeram unazad, ona se okreće i seda, skidam prsten brzo i prinosim joj kurac ustima. Jednom rukom drka pičku, dok drugom drka meni kurac i primiče ustima.

MAĆEHA JE DOHVATILA NJIH TROJICU: Ležala je na zadnjem sedištu, raširenih nogu, a oni su snažno zabijali

- Nemoj još. Čekaj mene. Sad ću - čujem je i počinjem:

- Eeeeeeevvvvooo ggggggaaaaaaa - ssvršavam, prskam je po licu i ustima, kad i ona:

- Jjjjjjjooooooojjjjjjjjjjjj ssssssvvvvvvvvv - u ustima joj je sperma, osećam da se grči podamnom u jakom orgazmu, ali ne pušta mi kurac. Drka ga još. Rukom joj mazim sisu i polako se smiruje, spuštam se i počinjem da je ljubim po licu, sa koga skidam spermu. Pomalo zbunjena odgovara mi svojim jezikom.

- Stvarno si me sad iznenadio. Niko me još nije olizao posle pušenja i lizao svoju spermu sa mog lica. Kad god budeš hteo, uvek ću ti veoma rado popušiti, zbog ovog gesta - poljubio sam je ponovo.

ŽESTOKA VRTEŠKA U VIKENDICI Želela sam svu trojicu odjednom, i BAŠ SU ME ISPUNILI

Istuširala se, obukla i ja samo u kratkim pantalonama je ispraćam. Otvaram vrata, ljubimo se, odlazi, kad čujem vrata komšinice se otvaraju. Staje uz okvir vrata, smejulji se.

- Je li matori perveznjaku. Piletina ti se nije smučila - smeje se, ja u čudu i počeh da se pravdam.

- Pričaćemo drugi put. Sad si umoram. Ovo te pilence izmorilo, moraš se odmoriti - ulazi u stan i šalje mi mig.

Jebote šta sad. Neće valjda trtljati okolo. Ulazim u stan, već je 22 časa prošlo. Skidam pantalone i ležem na kauč. Još je vruće u sobi, pa se ne pokrivam. Pivo mi je u ruci, počinjem da gledam snimak trke. Nisam popio ni pola piva, zaspao sam.

Budim se. Kurac mi dignut, oću da se upišam. Brzo u WC, praznim se i onako go sedam na kauč. Sat pokazuje 3.30 posle ponoći

Kroz mrak go idem do vrata i kad sam hteo okrenuti ključ, začujem tihe glasove u hodniku.

Stanem oko na špijunku i ugledam prizor. U hodniku levo od mog stana, na 5-6 od mog, iznad jednog stana, ima sijalica, slabije svetlosti, koja gori celu noć. Ona osvetljava prizor na zidu preko puta mog stana. Oslonjen na zid, momak od svojih 25 godona, golih grudi, ljubi se sa mojoj komšinicom crnkom - Sonjom , a kad sam spustio pogled, ugledam plavušu - Sanju, koja puši momku. Tada crnka poče da skida majcu i padoše prekrasne sise, koje ona dade momku da ih ljubi. Plavusa je več ljudski ubrzla, kad se podiže i pekretom ruke pokaza sestri da mu sad ona puši. Sad plavuša skide majcu. Joj ljudi koje sise ima. Nesvesno, meni je ruka već bila na kurcu i drkala ga, a ovaj se diže, kao da pre 4-5 sati nije jebao pilence.

DVA DANA UŽIVANJA SA DVOJICOM NEZASITIH Nisam mogla da hodam, ali tek tada je došao i treći - KAPITALAC

Crnka je pušila kurac momku joj koji tren kad se podiže, okrenu se leđima njemu, svuče farmerke sa sve gaćicama i polako mu se navuče na kurac. Hodnik u tom delu je širok jedno 2-2,5 metra, tako da imam lep pogled kroz širokou špijunku. Plavušine farmerke su otkopčane i momkova ruka drka joj pičkicu, dok joj on ljubi sise. Kako se crnka nabada na kuraci ubrzava i ja tako sve brže drkam. Primećujem da momak je pri kraju i zveram u njih kao budala.

Momak svršava, crnka se sklonila, a plavuša se spustila. I crnka se spustila a momak ih prska spermom po licu. U tom momentu i ja osetih nešto toplo u ruci. Nisam ni primetio da sam svršio. Gledam i dalje, a njih troje se ljube zajedno. Crnka se saže, uze farmerke i majcu sa poda, poljubi ga u usta i ode gola prema stanu. Plavuša za njom onako golih grudi, poljubac momku na grudi i polako za sestrom. Momak navlači farmerke i oblači majcu i polako nestaje niz stepenice. I dalje stojim i gledam, sperma mi iz ruke curi na pod. Čistim za sobom i ležem. Ovo je previše za mene, ali bi voleo još.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti