12°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

CRNO-BELA TROJKA Osetila ih je u punoj veličini, prodirali su gde niko nije

Golden Rose ad

Svanulo je… Milan je bio u krevetu sa mojom jebozovnom ženicom. Ona je zadovoljno prela u njegovom krilu. Zgužvana posteljina i velike fleke sperme po njoj, svedočile su o bludničenju moje ženice i njenog starog – novog ljubavnika. Meškoljila se nabodena na njegov kurac, koji je ostao zaboden u njenu slatku pičkicu, po njenoj želji, nakon noći prepune strasti i orgijanja, vrištanja, parenja i bezbrojnih svršavanja. Blago pulsiranje Milanovog kurca, bilo je najlepše buđenje za moju pohotnu ženicu i siguran znak da je i njen jebač budan.

U glavi je odmotavala film od prošle noći, srećna što je ukrotila mačo tipa, kakv je bio Milan. Bila je sigurna da se i on “navukao” na njenu pičku. SviĐalo joj se kako je Milan jebao prošle noći i kako je nestajalo njegovo mačo ponašanje, kad bi se zabio u njenu vlažnu pohotnicu. Pri pomisli da će Milan u njen krevet dovesti svog novog gosta, Amerikanca, sva se ponovo pretvorila u pičku i picom počela blago stezati Milanov kurac, koji je počeo da se kruti u njenoj mačkici. Celu noć je provela na njegovom kurcu, uživajući u divljoj jebačini, a njenu maštu Milan je još više raspaljivao pričom, kako će njena droljasta pička napokon biti nepopravljivo razjebana, kad je dohvati Amer koji je juče stigao njegov apartman i jedva čeka da nešto nabode na kurac. Milan kao da je znao o čemu razmišlja moja droljica, dok mu se blago nabijala na već dignuti kurac. Počeo je jače da prodire u nju, milujući joj sise i ljubeći po vratu. Počeo je šaputati na njeno uho:

- Ooo… probudila se moja jebačica… kako nam je bilo dobrooooo - dahtao je Milan na uho moje drage, koja je već osećala njegov tvrdi kurac u punoj veličini, kako rovari po njenoj utrobi terajući je da počne jebozovno stenjati od užitka.

KAKVA PERVEZNA UTEGNUTA MATORKINJA Tražila je da je cepam, a da njen muž gleda dok se izlivam u nju

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad