23°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KOLEGA, NEMA VAĐENJA Stavio sam ga celog, polako klizio, a onda je ona pustila prigušeni vrisak

Igrom slučaja desilo se na proslavi rođendana... Mog... Sa koleginicom sa fakulteta. Simpatična devojka, niska ali zaista lepo građena. Nije bila moj tip, baš zbog visine, nekako nikada nisam preferirao preterano niske devojke.

Ali sem visine, zaista je sve na njoj bilo na svom mestu. Lepo oblikovane noge, malo punačke, ali jedre, jake, zategnute... Grudi velike i lepo oblikovane, okrugle, gotovo da sam mislio da su veštačke (dok se nisam uverio u suprotno). Lice lepo, ali malo bezizražajno... Kažem nije bila moj tip. Nisam bio sigiran da sam ja njen tip, ali sam osećao da nešto od mene želi, neku probu ili šta već, nešto ju je intrigiralo pa sam osećao da imam "prolaz" kod nje. A moram priznati da je i mene nešto kopkalo, nešto mi je govorilo da je ne trebam propustiti. Izbijao je iz čitave njene male pojave neki erotski naboj. Berem meni.

KAKO SAM JE RAZVALIO! Otvorila se, ušao sam celom dužinom i prodirao u ljubičasto meso

Elem, dotakli smo se nekih grafičkih radova, pa je koleginica insistirala da joj pokažem kako sam ja nešto odradio u ACAD-u. Kako mi je računar bio u spavaćoj sobi morali smo tamo. Seli smo jedno pored drugog ispred računara, i jedno kratko vreme smo zaista raspravljali u radu. Moram priznati da je lepo mirisala. A i minić joj je lepo stajao, pa sam sve više gledao u nju a sve manje u računar. Kada je pitala da li može da zapali cigaru, odbio sam je rekavši da je vreme da se vratimo u društvo.

ODRALI SU ME Sve je sjurio u mene, da bi me posle razvlačili u sendviču

A zaista mi jeste bilo malo neprijatno. Svi se znamo, ja ostavim u pola rođendana sve njih i odem sa njom u sobu... Upravo me je to i pitala, da li mi je neprijatno šta će naše društvo pomisliti. I zaključila da mogu samo da nam zavide. Našalio sam se da će meni sigurno zavideti, ali da je za nju to već upitno. Nasmešila se kada je rekla da misli da i njoj mogu da zavide. Sada me već nije interesovalo šta će ko misliti. Interesovala me samo ona.

PODELILA SAM MOG PASTUVA SA RASPUŠTENICOM Jedan mali, ali debeli bio je dovoljan za nas dve

Kako ništa pametnije nisam mogao smisliti, pitao sam samo da li želi i dalje da misli ili da proveri. Odgovorila je da bi htela da se uveri, ali da mi neće biti lako jer ona očekuje od svog ljubavnika svaki dan osam sati seksa. Ma da, šta me je koštalo da obećam. Nagnuo sam se prema njoj i poljubio je. Savila mi je ruke oko vrata i prešla sa svoje stolice meni u krilo, opkoračivši me. Svoje sam ruke zavukao ispod njene suknjice. Milovao sam joj guzu. Malo zatim zavukao sam ruke ispod njenih čarapa u gaćica.

Njena čvrsta guza bila je u mojim rukama. Osetio sam njenu ruku kako otkopčava moje pantalone. Nije joj dugo trebalo da i uspe. Nisam od tako krhke ruke očekivao takav stisak

Čvrsto je držala moj penis i grubo vukla kužicu gore dole.U početku mi nije bilo prijatno, ali brzo sam se navikao na tu malu grubost. Ostavio sam njenu guzi i raskopčao joj košulju i grudnjak. Zaista lepe grudi. Male bradavice sa velikim krugovima oko njih. Poljubio sam jednu, pa drugu. Lepo je mirisala. Vratio sam ruke na njenu guzu i pokušao u sedećem položaju da joj skinem čarape i gaćice. Hteo sam samo da je nasadim na sebe, ali nije mi polazilo za rukom.

NE JEDAN NEGO ČETIRI KOMADA Po dvojici u istoj rupi, a preostale sam spremala u ustima

Kad sam video da ne ide, uhvatio sam je za guzove, ustao i preneo je do kreveta. Zaista sitne devojke imaju svojih prednosti, lako se njima manipuliše, lako ih je podići, preneti, spustiti. Spustio sam je na rub kreveta, i dovršio skidanje čarapa i gaćica. Prelep prizor. Ležala je polugola, raskopčane košulje i grudnjaka, sa podignutim minićem. Lepe velike grudi, lepa maca, sa kratkim plavim dlačicama oko nje. Kleknuo sam i počeo da je ljubim i ližem. Baš je lepo mirisala, lepo ju je bilo lizati, slatko. Ponovo je grubo pritisnula moju glavu na svoju macu. Ljubio sam joj i sisao klitoris, a ona je čvrsto držeći moju glavu u svom međunožju vrtela kukovima....

TOOOOO DEVERE DAJ MI GA: Lupaj me, razvaljuj, ja sam tvoja čupava kobila

Njena pomalo divlja reakcija na oralni seks me je još više uzbuđivala. Kada sam osetio njene sokove... Kao kada ajkula oseti krv... U glavi mi je bubnjalo, moram da ga stavim, da ga nabijem, dole sam pulsirao u želji da uđem, a istovremeno mi se nisu odvajala usta od njene ukusne ribice. Ali morao sam, odvojio sam se malo od nje, uspravio se, ona ga je uhvatila rukom, opet prilično grubo, i sama namestila na ulaz. Lagano sam ušao, na početku malo teze, a onda kako je glava usla, ostatak je prosto usisala. Nisam se žurio, nisam razmišljao da li ću prebrzo svršiti, jednostavno nisam žurio, već sam polako, ali snažno nabijao do kraja, izvlačio i ponovo isto.

Položaj je bio idealan. Mogao sam gledati njene grudi kako se poskakuju svaki puta kada uđem do kraja, mogao sam da ih ljubim, sisam bradavice, mogao sam da vidim kako ulazim...

Poželeo sam da ga stavim među njene grudi, da ga mazim grudima, ali nisam mogao da izađem, nisam želeo da izađem, plašio sam se da prekinem ali sam joj rekao šta želim. Samo je rekla da ga ne vadim sada... Legao sam preko nje celim telom i nastavio da radim. Pritiskao sam je želeći da uđem i više nego što me ima. Ona je svojim mišićima stezala i popuštala moju alatku. Stenjala je glasno. Mislim da je društvo moglo čuti, ali uopšte nisam mario. Ušao bih u nju, pa se meškoljio ne bi li ušao još koji milimetar. Ponovo sam uhvatio rukama njene guzove i razvlačio ih, stiskao.

POLAKO DEČKO, ISCEPAĆEŠ ME: Toliko komad mesa je prvo napazao uljem, pa ga zabio! DO KRAJA!

Onda sam se ponovo odvojio, uhvatio je za kolena i privukao jako, gledajući kako ulazim. To me palilo. Ulazio sam sve jače, sve brže. Želeo sam da svršim, želeo sam da ona svrši. Želeo sam da svršim u njoj. Rekao sam joj to. Dopustila je, ona je koristila zaštitu za razliku od napaljenog mene. Što sam ja jače navaljivao, ona je jače mešala. Palac sam joj stavio na klitoris, i (sada ja) grubo ga milovao. Počela je da se bacaka, stavila ruke preko usta i prigušivala vrisak. Svršavala je. Kontrakcije njene male ribice bile su toliko jake, da sam ja momentalno svršio, u nju...

SKINULI SU MI NAJLONKE I GAĆICE I REDALJKA JE POČELA: Jedan po jedan, brzo, jako, sve je pucalo!

Ukočio sam se. Samo sam palcem i dalje radio da ispratim do kraja njen užitak, sve dok se nije snažno zatresla, a onda sam nastavio sve nežnije kako se smirivala... Naravno da nije trajalo osam sati. Nije ni sat vremena. A sada sam ja želeo da se malo smirimo pa da nastavimo... Kada smo se potpuno smirili, ona je sela na rub kreveta i navukla gaće i čarape, zakopčala brus i košulju. Nije se brisala... Namestila je malo frizuru. Ja sam navukao spuštene pantalone. U tišini... Poljubili smo se, malo se mazeći pri tome. Znao sam, znala je i ona da ću je ponovo zvati. Društvo nas je gledalo kada smo ušli u dnevnu sobu, smejuljili su se. Kada smo se razišli, nazvala me pošto je stigla kući, samo da mi kaže kako su joj gaćice skroz mokre...


PROČITAJTE JOŠ

HOROSKOP ZA DANAS: Evo šta vam zvezde predviđaju!

MINISTAR FINANSIJA OBJAVIO: Stigao nalog od Vučića - Modifikuje se "švajcarska formula", penzije se povećavaju!

VRAĆA SE U ZATVOR: Završeno psihološko veštačenje Malčanskog berberina zbog otmice devojčice!

ZORANA MIHAJLOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Nemamo radnike, ali spremamo 500 kilometara pruge!

NOVA POZA U SEKSU: Probajte "palačinku" i javite nam da li vam je preslatka!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti