11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MA NISMO JOJ DALI NI DA VRIŠTI: Primila je obojicu, zabijali smo je u ritmu, i istovremeno se izlili po njoj

Spakovali smo se u kola i krenuli za banju. Miloš je vozio, Milena njegova supruga je sedela napred a ja pozadi. Stigli smo brzo i nakon ulaska u apartman i raspakivanja Miloš i ja seli smo na terasu uz rakijicu i salaticu dok je Milena kuvala kafu.

Posmatrao sam je ispod oka da on ne primeti. Inače, ona je sitna brineta vitka sa tako dobrom čvrstom guzom i sisicama taman za šaku. Bila je utegnuta u u kratak beli šorc koji je jedva prekrivao guzove i belu tesnu majčicu na bratele sa dubokim dekolteom. U takvom izdanju, prosto je mamila na seks. Uskoro nam se pridružila sa kafom i uz šalu o zezanje i popodnevnu šetnju dan je prošao brzo.

MACO, UĐI, ČEKA TE TATICA: Bolja si od keve, sada ću te napuniti

Za veče smo se naoružali sa više flaša crnog vina i coca-colom i nakon večere sedeli smo za stolom, pijuckali i zezali se, a kako je veče odmicalo i svi smo bili sve zagrejaniji i opušteniji od vina pa je krenula i nezaobilazna tema o seksu.

U jednom trenutku, Milena pošto je sedela do mene spusta svoju ruku na moj kurac i onako preko šorca počinje da ga mazi. Miloš je sedeo prekoputa i kao da ništa nije primećivao već je samo nastavljao priču. Trudio sam se da se ponašam normalno dok mi je kurac postajao kao kamen tvrd od njenih dodira.

KOLEGA, NEMA VAĐENJA Stavio sam ga celog, polako klizio, a onda je ona pustila prigušeni vrisak

I onda je Miloš počinje priču o grupnom seksu. Postavlja brojna pitanja - da li sam nekad probao, da su oni pričali i da bi voleli da probaju i da ako želim da im se pridružim večeras u krevetu. U trenutku sam bio iznenađen ali sam se brzo sabrao i odgovorio:

- Pa ko bi odbio seks sa ovakvom lepoticom!

BACILI SMO JE NA HAUBU I IGRA JE POČELA: Gurnuo sam joj u usta, a taksista je nabijao otpozadi

Kako sam to izgovorio u istom trenutku oni su se pogledali i u sledećem Milena me je već zajahala na stolici grleći me i ljubeći. Moje ruke su počele da šetaju njenim telom, spuštajući se do predivne guze. Sama je skinula majicu i brus i njene sise sa ukrućenim bradavicama su zaigrale pred mojim očima, odmah sam jednu stavio u usta dok sam drugu stiskao i uvijao lagano bradavicu. Miloš, koji je za to vreme sedeo gledao i pijuckao, predložio je da bi mogli da odemo u spavaću, pa da nam se i on pridruži.

Uhvatio sam je za dupe i podigao se sa njom noseći je do spavaće sobe gde sam je spustio na krevet dok smo se nas dvojica oslobađali odeće ona je kleknula na podu između nas i uhvatila rukama naše kurčeve

Lagano je nadrkavala naše kurčeve i približila ih usta. Moj glavić je nestao u njenim ustima. Počela je da ga uvlači duboko u grlo. Osećaj je bio neopisivo dobar, menjala je kurčeve u ustima i radila je to sa takvim uživanjem da se videlo da prosto obožava kurac u ustima.

Dok joj je moj kurac bio u ustima, Miloš joj podiže guzu. Nameštao se od pozadi i jednim pokretom je uklizao u njenu pičkicu. Do kraja! Samo je ispustila dubok uzdah, na trenutak vadeći moj kurac iz usta da bi odmah nastavila sa pusenjem hvatajući ritam u kom ju je njen muž jebao.

CARSTVO POŽURE U OBRIJANOJ SMOKVICI Mučio sam je jezikom, onda sam je uzeo i cedio po poslednje kapi

Jebao ju je sporim ali dubokim ubodima i kad god je ušao do kraja u njenu pičkicu ona je nabijala moj kurac duboko u grlo. Osećaj je bio fantastičan i počeo sam da se brinem da ću svršiti a da ne osetim njenu pičkicu, zato sam pitao da zamenimo mesta. Ja sam se našao iza njene predivne guze, namestio glavić na ulaz njene pičkice i naglo ušao do kraja.

Vrisnula je kratko i u tom momentu Miloš joj je nabio kurac u usta. Ja sam počeo brzo i snažno da se nabijam u njenu vrelu i vlažnu pičkicu. Što sam bio brži i snažniji, to je ona sve glasnije mumljala da bi u jednom trenutku izvadila njegov kurac i počela glasno stenjati.

UPAO SAM GROTLO POHOTNE MILFARE Doktorka ga nije skoro imala pa sam je skroz resetovao

Svo troje smo bili znojavi zadihani kada sam legao na krevet a ona me zajahala nasadivši se na moj kurac i počela lagano da klizi po njemu dok sam ja mesio njene grudi i uživao u pogledu na njeno telo. U trenutku se umirila i video sam da Miloš prilazi od pozadi i namešta se.

U trenutku kad je ušao u njenu guzu zažmurila je i sa bolnom grimasom na licu lagano vrisnula. Sačekao je malo i onda je počeo da je tuca u guzu postepeno ubrzavajući ritam dok sam ga ja pratio nabijajući se u njenu picu. Sa svakim nabijanjem ispuštala je vriskove dok smo mi ulazili u nju sve brže i snažnije.

TRIJANGL O KOME SAM SANJALA: Uzimam ih obojicu u ruke, ližem, pripremam za proboj

Na kraju je izgubila snagu i samo se opružila preko mene puštajuće duboke uzdahe. Nastavili smo još par minuta kad smo osetili da smo pri kraju ustao je sa nje podigao je i spustio na pod na kolena. Stali smo obojica iznad nje i počeli da drkamo kurčeve. Otvorila je usta i čekala. Poleteo je moj prvi mlaz sperme i razlio se preko njenog lica, a zatim je usledio rafal sperme od obojice. Lice joj je bilo prekriveno spermom našto je završilo u usta kao i na kosi uzela je naše kurčeve i jedan po jedan stavljala u usta i sisala do poslednje kapi sperme. Umorni i zadovolnji, svo troje smo se izvalili na krevet i zapalili po cigaretu uz konstantaciju da je bilo ludo i da moramo ponoviti. 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti