31°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MLADA, POHOTNA I PRIRODNA PLAVUŠA Oblizala ga je, zajahala i razvalila me

Mlada stanarka, koju je Majkl primio na stan samo pola godine nakon smrti svoje džangrizave i nikada zadovoljne žene, ničeg se nije libila. Po stanu je išla u donjem vešu, svoje intimno rublje je sušila gde god je bilo zgodnog mesta, a često se događalo da novi brus isprobava ispred velikog ogledala u predsoblju, tako da je on lepo video. Tako je bilo i jedne srede kada se on ranije vratio sa posla, a nju zatekao polugolu kako se šetka po kući, jer je "slobodan dan" koristila za svoje ulepšavanje.

- Majkl, kako da sada ofarbam kosu - pitala je Suzana, stojeći ispred ogledala u donjem vešu.

- Da budem jaka plavuša ili nežna crnka?

Majkl je odmeri od glave do pete, po ko zna koji put proguta pijuvačku, jer bi najradije skočio na nju da joj ljubi vrat, dug i beo, miluje male sise i zgrabi za nabujali pičić.

KORONA U SRBIJI

KORONA OSTAVLJA POSLEDICE I NAKON IZLEČENJA: "TEŠKO DIŠU, SPAVAJU PO CEO DAN"

U NOVOM PAZARU DAN ŽALOSTI

POTRESNA PORUKA SESTRE SA BANJICE: DOK VI PRAVITE HAOS NA IZMAKU SMO SNAGE

GRAĐANI U PANICI OPSEDAJU DOMOVE ZDRAVLJA: Lekari objašnjavaju razlike u SIMPTOMIMA

- Ostani crnka. Ja više volim crnke. One su zgodnije, mada Ameri više vole sisate plavuše. Valjda zbog seksa - odgovori Majkl pa se zagnjuri u novine, kraičkom oka gledajući šta Su radi.

- Crnka, plavuša? Plavuša, crnka - brojala je zupce velikog češlja, određujući boju za svaki vrh.- Oho, baš kao što si rekao, crnka. Odlično! Znači, sada ću biti crnka.

- Naravno, kada ti i bela boja odlično stoji. Sada je na redu crna, zar ne - reče Majkl gledajući u njene sise u ogledalu, koje su se pri svakom pokretu ruke drmusale.

- Dakle, crnka. A šta ću sa ovim? Ovo me veoma brine - reče Su, okrete se Majklu i skinu gaćice do pola butina.

Majkl je pogleda pravo u oči, pa onda spusti pogled. Suzana je na pubisu i među nogama imala plave, kovrdžave dlake, skoro kao pravo runo.

- Crna kosa na glavi a plave dlake na pički! Biće pomalo smešno, zar ne Majkl?

Majkl ustade, priđe joj bliže, kurac poče da mu se pokreće, a on se saže da bolje vidi.

- Ništa lakše. Imaš dve mogućnosti: obojiš i te dlake ili ih obriješ - reče joj tiho, gledajući je pravo u oči.

Nastade tajac. Su je htela da nešto kaže, ali reči joj zastadoše u grlu. On lagano pruži ruku prema njenom licu. Dozvolila mu je da je dodirne, malo se promeškoljila, a gaćice joj spadoše na pod

- Majkl, ti si sigurno zagoreo - tiho ga je upitala.

- Ja volim žene! Ah, znaš, nisam se mnogo trudio u poslednje vreme, još sam pod stresom.

- Znam da voliš žene, a pomalo si i voajer. Znam da me gledaš kada se Šetam po stanu, kada se presvlačim, kada se kupam. Zvirkaš i kada se ogledam, je li?

- Rekao sam ti: volim žene, a ti mi se sviđaš više nego i jedna u poslednjih deset godina - odgovori Majkl i stavi joj ruke na ramena.

Suzana ne reče ništa, već se okrete ogledalu. Majkl joj se približi i obema rukama prekri male dojke u brushalteru.

- I da znaš, volim ribe sa malim sisama! Kao na primer, ove tvoje! Baš su čvrste - prošaputa Majkl i priljubi joj se uz zadnjicu tako blizu, da je mogla da oseti njegov krut kurac na sebi.

- Znači, voliš ovakvu kosu? Voliš male sise? Šta još voliš kod mladih žena Majkl - upita Su, hvatajući ga desnom rukom za mesto gde se nalazio šlic na pantalonama.

- Sve, sve, sve volim kod žena, pa i kod tebe - reče joj i poče da joj steže dojke, ljubi vrat, jezikom dodiruje ušnu školjku, dok je svog đogata gurao sve više ka njoj.

- Majkl, ti si sto posto zagoreo, pa ti je potrebna dobra jebačina! Šta misliš, da ti sad malo popušim - reče brzo Suzana, ote mu se iz zagrljaja, kleknu i otvori šlic na pantalonama, malo ih spusti, pa izvadi njegov kratak a debeo penis i liznu ga.

- Joj Suzana! Umreću, umreću - poče Majkl da stenje - Moja moja pokojna, nije htela ni da ga vidi, a kamoli da ga uhvati u ruku ili stavi u usta. Molio sam je hiljadu puta, al nije vredelo, nije htela ni da ga miluje, ni da ga stavi u usta. Nije volela seks, a ovakve stvari je smatrala grešnim!

Suzana uhvati njegov nabrekli penis obema rukama, pa poče da ga istovremeno drka i miluje jezikom. Majkl se toliko uzbudio, da je bio spreman da prska posle samo dva minuta, al Su je sprečila eksploziju dodirom palca.

PROČITAJTE I OVO

TAČI ZA PAD OPTUŽNICE ISKEŠIRAO MILIONE DOLARA

RADOVI NA PUTEVIMA U SRBIJI: Pogledajte gde je izmenjen režim saobraćaja

NOVI DETALJI PRAVILNIKA O RADU: Pogledajte zašto je 10. avgust ključan

NOVI OPERATIVNI CENTAR ZA MUP SRBIJE: Moderna zgrada sa BUNKEROM I HELIDROMOM u Bloku 39

JEZIVO U ŠAPCU: Muškarac nožem izboden u vrat

- Joj, ja ovo nisam mogao ni da sanjam! U svojoj 48, doživeo sam da mi cura sisa penis, da me liže, da mi drka! Joj, što je ovo odlično - vikao je Majkl.

Suzana malo zastade, pogleda ga u oči, pa mu reče:

- Sad si spreman za nešto još bolje. Plimni talas je prošao, a drugi će potrajati!

- Šta ti to znači, Su?

- Pošto si toliko zagoreo, ja ću morati da te jebem moj Majkl - odgovori mu brzo, uhvati ga za kurac kao za rudu od kola i odvuče ga u sobu sa velikim francuskim ležajem. 

Majkl se nije ni malo opirno.

- Majkl, sada ću ja da te tucam. Sada ćeš videti šta je ševa!

Majki, 48-godišnji inženjer, pomalo punačak, beo kao bela riba, ležao je na francuskom krevetu mirno, raskrečenih nogu i ruku. Suzana uze neku kremu, pa mu dobro natrlja kratku i debelu kurčinu, a to isto uradi i sa svojom pičkom. Onda mu skupi noge i sede na butine, al tako da su joj stopala dodirivala njegovo lice i usta.

- Sisaj mi prste na nozi - naredila je glasno, hvatajući ga za bradavice.

- Je li ti ovo neko radio? - upita ga.

- Bože Su, ja sam vodio dosadan seks u mraku. Žena bi se najpre okupala, legla na stomak, raširila noge, a ja sam dolazio od pozadi, čak ni sise nisam mogao pošteno da joj zgrabim. Ona bi samo malo podigla zadnjicu, ja bi ušao u nju, malo se napinjao i drmao i, kraj. Jednom sam pokušao da uguram glavić u čmar, pa me izbacila iz keveta. A jednom, nedelju dana nije govorila sa mnom kada sam joj ugurao kurac među zube.

- Jadniče, pa ti si pravi osnovac u seksu. Ništa ne znaš, ništa božansko nisi probao, niti doživeo. Hajde, sada mi prstom miluj malu, vidiš da se već popalila - rekla je Suzana, milujući Majkla po telu, kurcu, testisima i preponama.

- Sada nema baš mnogo vremena za detalje, ah sad ću da te jašem. Biće ti divno!

SVE O SPORTU

SRPSKI AS NE ODUSTAJE OD BORBE ZA KOLEGE: Novak traži novac od AMERIKANACA

DANAS JE 90 GODINA OD VELIKE POBEDE NAD BRAZILOM: Za jubilej otkrivamo Vam nove detalje sa legendarnog meča

BRAZILAC UDARIO NA ZVEZDU: Trudnoj supruzi nisu želeli da nađu doktora

Su ustade, zapravo kleknu preko njega, uhvati penis, pa ga lagano uvuče sebi u pičku. Onda se uspravi i sede, pa unutrašnjim mišićima pičke poče da ga steže, gnječi, da se nabija. Majkl je samo zatvorio oči i propinjao se da što dublje uđe u nju. Suzana je ravnomerno podizala i spuštala svoju guzu. Majkl nije mogao dugo da izdrži. Ubrzo je eksplodirao. Suzana međutim, nije prekinula jahanje i skakanje, dok je on stenjao kao da mu skidaju kožu.

- Ti si prava jebulja! Očas izjebeš muškarca bez kondicije - reče Majkl.

- Pamti pa vrati - odgovori mu Suzana, skidajući se sa omlitavelog mesa.- To ti je trebalo, zar ne?

- Iskreno rečeno, da!

Suzana se nasmeja, pokupi svoj beli donji veš pa odjuri u kupatilo. Još je bila napeta, raspaljena i nabrekla. Brzo pusti vodu u kadu, uđe u nju i sede. Onda uze jedan veštački, plastični penis, uvuče ga sebi u pičku i poče da drka.

- Šta kažeš Majkl, plavuša ili crnka? - upitala je Majkla odlazeći frizeru.

- Boja ipak nije toliko važna, ma gde se dlake nalazile, zar ne?

Majkl se od srca nasmeja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti