6°C

Beograd

Photo: Printscreen video

Izvor: Happy BSC

Zajedno smo polagali vožnju! Vežbala je šaltanje na mojem MENJAČU!

Imena u ovoj priči su izmišljena,ali priča je istinita i ona se stvarno dogodila. Priča se događa u jednom lepom gradu kraj Dunava. Ja sam tada imao 20 godina a ona,u ovoj priči zvaće se Ivana,33 godine. Ivana je bila žena kapetana,koji je u to vreme bio negde u Hrvatskoj na terenu.

Ivana je bila izvaredno građena,nije bila mnogo visoka ali je imala prelepo zategnutu guzu,kakvu ja i dan danas nisam imao prilike da opipam. Imala je prelepu crnu kosu koja je bila nešto duža od ramena,i srednje grudi gde su sise bile okrugle ali vrlo cvrste sa prelepim bradavicama. Ja sam se tada bavio raznim sportovima rekreativno,tako da sam bio vrlo lepo građen,ono što se kaže u punoj snazi.

Nemojte misliti da sam ja bio neki veliki zavodnik ili da sam bio nešto posebno obdaren sa alatkom,moj kurac u punoj erekciji nije bio veći od 15-ak santimetra i nije bio nešto ekstra debeo. Eto toliko kao uvod u ovu priču. Ivana i ja smo se prvi put sreli obuci za vozački ispit,imali smo istog instruktora. Ona je obično vozila pre mene,tako da sam je uvek posmatrao kako izlazi iz auta posle završenog časa.

U početku nisam mnogo obraćao pažnju na nju,ma da moram priznati da kad sam je prvi put video pogled mi je ostao dugo na njenoj guzi,koja se odlično ocrtavala u uskim farmericama. Kako je vreme prolazilo i ređali se časovi vožnje,ja sam sve više posmatrao Ivanu,što je i ona primetila i naš razgovori posle njenog izveženog časa bili sve duži,što je i instruktor primetio. Jednom prilikom mi je rekao “mali iskoristi priliku,ne sreće se svakog dana ovakva riba”.

Jednom sam došao na čas,Ivana je završila vožnju,međutim instruktor je morao hitno da ode kući ,tako da me je zamolio da sutra vozim. Naravno to mi je išlo u prilog,jer sam iskoristio priliku da Ivanu pozovem na piće,štoje ona rado prihvatila. Na sebi je imala suknju jedno dva prsta iznad kolena,koja se pripijala uz njene bokove istčući svu lepotu njenih predivno depiliranih i potamnelih, od sunca ,nogu i naravno fantastičnu guzu.

Gore je imala crnu majcu izpod koje kad se dobro zagledaš,kao ja koji je često zadržava pogled na njenim sisama,crni čipkasti brus. Sedeli smo u bašti jednog kafića i pričali o svemu i svačemu. Inače ja sam jedan od onih koji mogu da pičaju o svemu i svačemu. Tu sam saznao da je udata,i da joj je muž kapetan ida je često na terenu,da ima sina koji je kod dede i babe u Budvi na more i da tamo provodi ceo raspust.

Udala se u svojoj 22 godini,da su se ovde doselili pre šest godina i da su tu dobili stan. Poslednjih dve godine muž joj dolazi samo na par dana u tri meseca. Nisu imali puno prijatelja u gradu jer nisu imali mnogo vrmena da se druže zbog obaveza njenog muža. Bila je vrlo otvorena i pomalo usamljena što se videlo iz njene priče.

Za to vreme dok smo sedeli,pili votku sa tonikom,ćaskali,ja sam imao neodoljivu želju da je odvedem u krevet i da je strstveno pojebem. Kurac za sve vreme bio mi je nadignut i da se on pitao odmah bi tu skočio na nju. Došlo je vreme da krenemo svako svojoj kući,što se meni nije baš sviđalo,no radovalo me je što smo jednim delom puta išli u istom pravac i što ću imati još malo vremena da uživam u njenom društvu.

Ne želeći da se ovo veče još završi,prolazeći pored jednog kafića pitao sam je da li želi da popijemo još jednu kafu. Ona mi je rekla da ipak mora da ide jer u ovo vreme obično zove sina da se čuju,a onda na moje veliko iznenađenje,rekla je ako se ne žurim da kafu možemo da popijemo kod nje u stan.

Naravno da sam odmah pristao,u sebi sam pomislio to je to,imaću je večeras nezvao se ja Milan. Došli smo u njen stan,koji je bio veliki,ali prelepo uređen. Ja sam seo u fotelju,a ona je rekla da ide samo da se presvuče pa će da stavi kafu. Otišla je u spavaću sobu da se presvuče,ali je ostavila vrata od sobe polu otvorena,tako da sa mesta na kome sam ja sedeo mgao sam da vidim ogledalo na ormaru u sobi. U ogledalu se video njen odraz kako se svlači.

Najpre je skinula majcu,a zatim grudnjak i njene prelepe sise su se u ogledalu pokazale kao dve predivne lopte za rukomet,zatim je skinula suknju ispod koje je nosila crne gaćice. Dok sam sedeo u fotelji,i posmatrao ovaj predivan prizor,kurac mi se tako digao da je pretio da izleti iz gaća pa preko pantalona da uleti u sobu ida Ivanu razvali. Ona je idalje nastavljala sa svojom predstavom i skinula je i gaćice,sevnula je obrijana pičkica sa fino isfazoniranim trouglom od dlačica koji je vrhom bio okrenut prema ribici i pokazivao gde se nalazi ulaz u raj. Video sam da je vrlo negovala svoju ribicu i da se ovako lepa pičkica retko sreće.

Prebacila je preko svog nagog tela,koje je bilo tako lepo izvajano kao da su ga izvajali najbolji vajari ovog sveta,kućnu haljinu,vezala je oko struka i ušla u dnevnu sobu,pogled joj je odmah pao na moje krilo gde je tražila da vidi koliko mi se digao,jer ova predstava bila je očigledno smišljena. Nisam hteo da rukama skrivam svoju muškost nego sam joj dozvolio da sama vidi koliko mi se digao i koliko je želim.

Stavila je kafu i pozvala sina sa kojim je vrlo kratko razgovarala,žureći da se vrati kod mene. Donela je kafu,i sela na trosed pored mene. Dok smo pili kafu ona je dozvolila da joj haljina padne sa nogu tako da je prelepe butine izložila meni na izvolte. Više nisam mogao da izdržim,spustio sam šoljicu na sto i rukm krenu da milujem njenu nogu. Malo se trgla ali nije ništa progovorila,samo se lagano spustila na trosed otvarajući svoje međunožije.

Moja desna ruka krenula je da traži njenu pukotinu a levom sam odvezivao haljinu. Prineo sam svoje usne njenim i počeo lagano da ih ljubim,što je ona prihvatila i počela sve strastvenije da me ljubi. Sve vreme prstima sam dodirivao njenu ,sad već uveliko vlažnu,natopljenu sokovima strasti,pičkicu. Krenuo sam da joj ljubim sise i grckajući joj tvrde bradavice.

Ona je pomalo uzdisala i stenjala,uživajući. Lagano sam joj gurnu prst u pičku kja je sad već bila užarena,nekoliko trenutaka sam je jebo prstima,a onda sam spustio glavu u njenim raširenim nogama i jezikom počeo da joj ližem usmine a prstima joj nadraživao klitoris. Ona je toliko uživala da sam osećao kako svršava. Svukao sam odeću sa sebe,izvadio nadignutu kitu i prineoga njenim ustima. Ona ga je odmah prihvatila,stavilaga usvoja usta i počela ga pušiti.

Tako ga je dobro pušila da sam imao osećaj da će eksplodirati celo mje telo. Posle nekoliko minuta dobrog pušenja,rekla mi je vreme je da joj uđe. Legla je na leđa i raširila noge otvarajući svoju ružičastu pičkicu,spremnu da joj uđe. Prislonio sam svoj kurac na njene usmine i polko ga protrljao kroz njih. Pritisnu sam polako i počeo da joj ga nabijam. Ulazio sam sve dublje i dublje,dok ga nisam do kraja uterao. Ona je samo stenjala,i uživala.

Bila je jako uska što me je dodatno nadraživalo. počep sam sve brže i žešće da joj ga nabijam. Izvukao sam ga i zamolio je da se okrene,da želim da je uzmem otpozadi. Ona je poslušno ustala i zauzela kučeći položaj. Ja sam prišao otpzadi i ponovoga uterao u njenu pičkicu,udarajuć je svijim mudima po guzevima.

Jebao sam je tako jedno vreme,a onda sam je pitao da li mogu da joj ga uteram u guzu. Rekla mi je da do sada nikad ga nije primila u dupence,ali bi volela da proba. Na stolu je bila neka krema,lagano sam joj namazao šupak, a onda prineo moje koplje i lagano ga gurao u predivno dupence. Moram priznati da je u početku išlo vrlo teško,jedva sam širio njen otvor kurcem,ulazeci milimetar po milimetar.

Nju je pomalo bolelo,ali od prevelikog zadovoljstva nije želela da odustane. Kad sam joj ga uterao celog i počeo,sad već mnogo lakše da ulazim i izlazim,takoje stenjala da se očigledno približavala orgazmu. Jednog trenutka je tako jako kriknula, znao sam to je bilo to,doveo sam je do vrhunca. I ja sam već bio blizu da svršim i izvadio sam ga iz njenog dupeta i ponovoga zabio u pičkicu. Rekao sam joj da ću uskoro svršiti i gde ona to želi da uradim.

Rekla mi je da mogu slobodno svršim u njoj ali bi želela da malo poliže sperme. Jebo sam je još par trenutaka,a ondaga izvadio ireko sam joj da sedne,a onda joj stavio kurac u usta,ona je odmah počela da ga sisa i ja sam joj svršio u ustima. Iscedila je i poslednju kap iz mog kurca i sve to progutala. Posle toga smo još malo sedeli i ona mi je rekla da je prvi put prevarila muža,ali da joj nije žao i da nikad nije ovako uživala.

Otišao sam do kupatila da se istuširam. Malo duže sam se tuširao,kadsam izašao ona je postavila sto da jedemo. Ja sam joj rekao da nisam gladan i da je vreme da idem kući. Ona me je pitala da li bih ostao noćas kod nje da prespavam,ja sam znao da od spavanja nema ništa, ali kako sam je i dalje želeo kao da je nisam jebao,pristao sam.

Tu noć smo se pojebali još tri puta onako baš strastveno,da ja kada sam sutradan otišao kuć kao da sam radio celu noć u rudniku. Bila je to najlepša no ć u mom životu. Ivana i ja smo imali još dosta takvih noći,dok se nije završio letnji raspust.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar