Izvor:
04.04.2017 u 22:48
0

BRITANSKI STRUČNJACI OTKRILI: Evo koja je veza između modnog stila i tipova ličnosti!

SIGURNO već znate da vaš zodijački znak može da otkrije dosta toga o vašoj ličnosti, ali šta poručuju velika torba na vašem ramenu, slušalice na ušima ili maska za mobilni sa zečijim ušima? Evo šta kažu britanski stručnjaci, koji su se bavili istraživanjem veze između modnog stila i tipova ličnosti.

PREVELIKA TORBA ILI RANAC

– Uvek ste u pokretu i spremni za akciju, praktični i spremni za sve nepredviđene situacije, tako da vas ništa ne može iznenaditi.

OGROMNE MINĐUŠE

– Odvlače pažnju i govore o neustrašivoj osobi koja se ne boji da hrabro pokaže svoj autentični stil, od klasičnog, preko glamuroznog do ležernog.

MAČKASTE SUNČANE NAOČARE

– Romantični ste, sentimentalni i skloni idealizovanju emotivnih partnera, a vaša ženstvena priroda jednostavno traži način da pobegne od sumorne svakodnevice.

SLUŠALICE NA UŠIMA

– Ne samo da volite muziku, već vam je bez nje teško da "preživite" dan, zato ste uvek okruženi umetničkim dušama, knjigama i filmovima koji vas inspirišu. Vrlo ste kreativni i uporni.

NEOBIČNA MASKA ZA MOBILNI TELEFON

– Ekcentrični ste i ne podnosite stege, ni ograničenja, a vaš stil je prepoznatljiv i originalan. Ko ne bi želeo dodatni par ušiju na mobilnom telefonu?

KLASIČNE NAOČARE

– Vi ste kraljica elegancije, držite se klasike i to se vidi i po vašoj garderobi i modnim dodacima. Međutim, vi to tako umete da nosite, kao da se rodili sa njima.

novosti.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter