Izvor:
27.10.2019 u 17:36
0

KOJE ČIZME IZABRATI: Nađite odgovarajuće po svojoj meri!

Uz ove cake, za tren ćete izgledati kao da ste sate proveli trenirajući.

Vitke noge su san mnogih žena. Umesto da se iscrpljujete treninzima, pametno birajte i vizuelno ćete dobiti mršaviji izgled.

Činjenica je da postoji nekoliko trikova pri odabiru čizama koju mogu da pomognu da noge izgledaju mršavije. Boja, visina potpetice pa čak i materijal imaju ulogu u tome.

Pronašli smo nekoliko trikova pomoću koji ćeš postići fenomenalan efekat.

Boja

Svetli i upadljivi modeli će odvratiti pažnju sa problematičnih delova. Ukoliko se odlučite za crnu boju, bilo bi dobro ih nosite u kombinaciji sa farmerkama iste nijanse. Tako će noge izgledati vitkije i duže.

Materijal

Ukoliko volite modele iznad kolena, birajte one od mat materijala ili prevrnute kože. Lakovani i sjajni materijali će imati kontra efekat.

Visina pete

Što je viša potpetica, noge će izgledati tanje. Međutim, ne treba ni pretjerivati. Visina od 5 santimetra će dovoljno izdužiti nogu, učiniti je vizuelno vitkijom, a i dalje ćete se osećati udobno.

stil.kurir.rs
Foto: INSTAGRAM/fashion_jackson

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter