Izvor: Informer
10.08.2020 u 22:49
0

Masti vam se kosa? Obratite pažnju na OVE stvari i napokon REŠITE problem!

Na kosu utiču mnogi faktori, neki od njih čak nisu s njom direktno povezani, a ovo su tri glavna na koja bi trebalo da obratite pažnju.

OVO MORATE ZNATI

ISPOVEST OČEVIDACA STRAŠNE NESREĆE: Teodori (19) automobil OGULIO MESO do kosti i ISTRGAO STOPALO!

HITNO UPOZORENJE RHMZ! U narednim časovima očekuje se NEVREME

ŠOK! TRENIRAO ZVEZDU, A SADA PREUZIMA PARTIZAN?! Vraćanje na mesto istorijskog uspeha

Srđan Dragojević JAVNO ismeva SMRT Isidore Bjelice: Večna kuća „Pop-aleja“

 

Ishrana

Ako vaša ishrana sadrži velike količine ulja (od zdravih do nezdravih), vrlo verovatno i ona utiču na brzinu kojom vaš koren kose luči masnoću. Pokušajte da smanjite unos ulja, barem onih nezdravih, a umesto njih jedite veće količine voća i povrća.

 

Učestalost pranja kose

Ako ne volite da perete kosu svakodnevno, imamo odličnu vest za vas. Mnoga istraživanja pokazala su da se ulja znatno više luče na čistoj nego na kosi koja nije sveže oprana. Pokušajte da smanjite pranje kose na dva do tri puta nedeljno, a između pranja po potrebi se poslužite šamponom za suvo pranje.

SAZNAJTE JOŠ

HAOS U LAŽNOJ DRŽAVI! Kurti se OGLASIO uznemiren: Moli za POMOĆ!

IZMENJEN SPISAK GRANICA: Ovde Srbi mogu bez PCR testa za Kovid 19!

HAOS! SLOVAČKA PROTERUJE RUSKE DIPLOMATE: Bratislava tvrdi da je reč o opasnim špijunima!

ZORANA NAČISTO POLUDELA! Rešila da ga PROVOCIRA DO KRAJNJIH GRANICA!

BEZ STARCA NEMA UDARCA! Kristina se našla u čudu ZBOG MILOJKOVIH REČI!

 

Preparati

Vrlo je važno čime perete i negujete kosu. Ono što bi trebalo da izbegavate su proizvodi na čijoj etiketi piše da su za suvu i oštećenu kosu, ali i one koji obećavaju sjaj kose. Bilo bi idealno kada proizvodi koje koristite ne bi sadržali sulfate, parabene ni silikone koji vašoj kosi mogu da nanesu dugoročnu štetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter