Izvor: Blic žena
02.08.2021 u 14:10
0

ULJE ZA RAST KOSE! Lekari ga preporučuju!

Antoni Džon, estetski hirurg iz Detroita, svakodnevno savetuje i edukuje ljude putem TikToka, a nedavno se pozabavio temom o opadanju kose i njenom gustinom.

Gusta kosa nešto je o čemu mnogi maštaju, a dobra vest je da se može postići – i to bez puno novaca i odlazaka na neke posebne tretmane.

VAŽNO:

VUČIĆ DANAS PRISUSTVUJE MEĐUSTRANAČKOM DIJALOGU: Razgovor sa Dačićem i opozicionim strankama koje ne žele prisustvo stranaca u pregovorima

PRODUŽEN PRITVOR BELIVUKU I NJEGOVOJ EKIPI!

DRECUN U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Incko udara na slobodu mišljenja – ovo je sve TEŠKA OBAVEŠTAJNA NAMEŠTALJKA!

DIREKTORKA KOMPANIJE RIO TINTO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Veliki broj stručnjaka radi na projektu rudnika u Srbiji – sve će biti JAVNO!

Devojka imena Andri Viktoria podelila je video u kom govori o čudesnom ulju i tvrdi kako joj je pomoglo da joj kosa bude mekana, ali i gušća. Ulje o kom govori je ulje ruzmarina.

Džon je pogledao njen video i bez puno objašnjavanja se složio jer neka istraživanja, potvrđuju da ulje ruzmarina može da pomogne u nezi kose.

Dobra stvar je da, osim što znate šta tačno stavljate na svoju kosu, ulje ruzmarina nije skupo.

Kako je pokazala Andri, ulje umasirate u teme i po vrhovima kose, ostavite da deluje preko noći i ujutro isperete šamponom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter