Izvor: Nova.rs
22.01.2024 u 13:38
1

ALKARAZ ŽESTOKO POTKAČIO KECMANOVIĆA: Španac nije štedeo našeg tenisera, evo koje reči mu je uputio!

Španac nije štedeo našeg tenisera, evo koje reči mu je uputio

Karlos Alkaraz nije skrivao zadovoljstvo nakon što je savladao Miomira Kecmanovića sa 6:4, 6:4, 6:0 i stigao do četvrtfinala Australijan opena po prvi put u karijeri.

Španski teniser je u svakom trenutku kontrolisao sve što se dešavalo na terenu, a nakon meča je imao opravdanje za to što je situacija bila baš takva.

-Sve je funkcionisalo kako sam želeo. Gurao sam ga do krajnjih granica, borili smo se u svakom poenu. Imao je nekoliko teških mečeva pre ovoga, to se fizički videlo. Šetao sam ga sa jedne na drugu stranu, bio je pod pritiskom. Ali to je dobar meč za mene- rekao je Španac.

AUSTRALIJAN OPEN: Alkaraz nokautirao Kecmanovića, Španac u potpunoj dominaciji

Španac po treći put u karijeri igra glavni žreb Australijan opena, a ovo mu je ukupno sedmo grend slem četvrtfinale.

-Svaki meč koji igram ovde na Rod Lejver areni osećam se sve bolje, zadovoljstvo je biti ovde, ovo je neverovatan teren. Toliko puta sam rekao da su ljudi ovde u Melburnu jako prijatni, uživam da igram ovde pred vama i zato sam na najvišem nivou. Osećam se kao kod kuće. Nadam se da ću se osećati još bolje.

Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

 

Džim Kurijer, bivši prvi teniser sveta, upitao je koje igrače voli da gleda.

Tanjug/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake

 

-Uživam u tenisu, volim da gledam mečeve Danila, Novaka, Sinera… Kad god izađu na teren, na najvišem su nivou. Ljubitelj sam tenisa, to su najbolji igrači sveta, zato volim da ih gledam- iskren je bio Alkaraz.

-Ako budem na ovom nivou tenisa, trebalo bi da bude dobro. On je igrao teške mečeve u pet setova, mislim da će biti težak protivnik. Sećam se našeg prethodnog meča, nije bilo lako, on nije bio sasvim spreman. Volim da igram protiv njega. Visok je intenzitet i nivo tenisa. Trudiću se da pružim svoje najbolje i nadam se dobrom rezultatu- završio je Alkaraz.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ALKARAZ ŽESTOKO POTKAČIO KECMANOVIĆA: Španac nije štedeo našeg tenisera, evo koje reči mu je uputio!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter