Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
16.11.2023 u 07:50
0

„ORLOVI“ IZGUBILI, ALI… Piksi zagrmeo: „On je budućnost naše reprezentacije“

Srbija jeste izgubila od Belgije, ali je selektor Dragan Stojković posebno istakao jendog igrača.

Srbije nije uspela da sačuva svoju mrežu, a Piksi je bio iskren posle susreta.

– Uglavnom znamo šta želimo za ono što nas očekuje 19. novembra. Samardžić? On je naša budućnost, zadovoljan sam igrom i ponašanjem. Kad god se igra neka utakmica, uvek se traži da budete odgovorni, meč je pokazao da možemo da pariramo ovako jakim selekcijama kao što je Belgija, a istovremeno da se pruži prilika većem broju igrača. U mislima nam je, ponavljam, meč u Leskovcu, okrećemo se njemu, znamo šta želimo – rekao je selektor Dragan Stojković.

DA NISMO IMALI RAJKOVIĆA – PUKLA BI BRUKA: Srbija očajna u Belgiji! Ovako ne ide, mnogo problema za Piksija pred meč odluke

Srbija u Leskovcu dočekuje Bugarsku u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se 2024. godine igra u Nemačkoj.

Meč na novom stadionu Dubočice na programu je 19. novembra, od 15:00 časova. Reprezentaciji Srbije dovoljan je bod da obezbedi drugo mesto na tabeli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter