Izvor: BSC HAPPY
25.03.2023 u 20:30
0

ZVEZDA UVELIČALA MODRIČIN 100. ROĐENDAN! Ivan Živković: „Pokazali su kvalitet i zašto će sledeće godine nastupati u Ligi šampiona“

Fudbaleri Crvene zvezde na pravi način koriste reprezentativnu pauzu kako bi dodatno podigli formu pred završnicu sezone, pa su tako tokom subote popodne savladali Modriču u prijateljskom meču rezultatom 6:0.

Crvene zvezde je u popodnevnim časovima odala počast doktoru Milanu Jeliću stavljanjem venaca na njegov grob, čoveku po kom stadion u Modriči nosi ime, što je bila svojevrsna uvertira pred meč koji je usledio. Vremenski uslovi nisu bili povoljni za fudbalere, s obzirom na to da je kiša konstantno padala i otežavala igru, ali to nije sprečilo izabranike Miloša Milojevića da dođu do pobede u susretu prijateljskog karaktera.

Zbog veoma lošeg vremena i jake kiše igrala su se dva poluvremena po 40 minuta, a najraspoloženiji u timu Miloša Milojevića bili su dvostruki strelci Nikola Mituljikić i Jegor Prucev, dok su po jednom pogađali Lazar Nikolić i Slavoljub Srnić.

Ivan Živković fudbaler iz Beograda, od prošlog leta nastupa za ekipu iz Modriče i podelio je sa nama utiske posle završetka susreta sa crveno-belima:

„Iza nas je jedna lepa fudbalska predstava i drago mi je što se publika odazvala u velikom broju. Nažalost, vreme je pokvarilo ovaj sjajan događaj. Što se same utakmice tiče, Zvezda je pokazala kvalitet i zašto će sledeće godine nastupati u Ligi šampiona. Želim im puno sreće u nastavku sezone, a nama ostaje da se okrenemo obavezama u domaćem prvenstvu“, rekao je Živković za BSC HAPPY.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Igrao se 14. minut kada je Vigo prošao po desnoj strani i centaršutem pronašao Lazara Nikolića koji je rutinski savladao Dizdara volej udarcem u bliži ugao. Napadi Zvezde dovodili su do konstantne opasnosti pred golom domaćih, pa je kobno po Modriču bilo i u 24. minutu. Naime, Rakonjac se zagradio, odložio loptu do Mituljikića, činilo se da ima i osnova za penal, ali je na kraju Jegor Prucev završio akciju preciznim udarcem u mrežu.

U nastavku, Milojević je ukazao priliku osmorici omladinaca koji su se tako na terenu pridružili Bratislavu Mariću, starteru i njihovom klasiću iz juniorskog tima. Osim levonogog štopera, debi za Crvenu zvezdu su upisali još Bogdan Marinković, Vladislav Goldin, Luka Lečić, Dragan Miranović, Mateja Radonjić, Luka Bošković i Luka Sandulović, dok je talentovani Boris Matić već jesenas osetio dres prvog tima na prijateljskom meču sa Rađevcem.

Zvezda je nastavila agresivno i u 44. minutu, te je Prucev driblao po levoj strani, lako se oslobodio čuvara i poslao oštru loptu u peterac gde je spremno čekao Nikola Mituljikić i usmerio je u mrežu za novi pogodak crveno-belih. Vreme se polako popravljalo, videli smo i sunce u Modriči, ali i novi pogodak u mreži domaćih, a ovog puta je egzekutor bio Slavoljub Srnić. Vezni fudbaler je zahvatio loptu sa dvadesetak metara i precizno, od stative, pogodio u 51. minutu.

Mituljikić se i u 67. minutu našao na pravom mestu i sjajnim kretanjem doveo do toga da Goldinovo dodavanje u peterac bude pretvoren u pogodak, a tačku na meč i konačan rezultat postavio je, tri minuta kasnije, Prucev koji je iskoristio fenomenalan prodor brzonogog Sandulovića po desnoj strani i rutinski, sa nekoliko metara, matirao golmana Modriče.

Srbija – Litvanija 2:0: „Orlovi“ pobedom startovali u kvalifikacijama za EURO 2024.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter