Izvor: SD.RS
11.09.2023 u 14:49
1

KOLIKO SU ORLOVI DALEKO OD EP? Evo sa kim igraju najbitniji meč i šta ih očekuje do kraja kvalifikacija

Fudbaleri Srbije pobedili su Litvaniju u Kaunasu sa 3:1 te su nakon kiksa sa Mađarskom pokazali da su spremni da nastve put ka Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

U pobedi Orlova Aleksandar Mitrović je upisao het-trik. Mađarska i Srbija predvode grupu G sa po 10 osvojenih bodova, s tim što su Mađari odigrali četiri, a Srbi pet utakmica. Crna Gora ima 8 bodova iz pet mečeva, Bugarska i Litvanija su daleko sa po 2 boda. Podsećamo, na Evropsko prvenstvo će ići dve najbolje ekipe u grupi.

Izabranicima Dragana Stojkovića ostala su još tri meča do kraja, sami će odlučivati o svojoj sudbini i imaće šansu da našu zemlju odvedu na šampionat Evrope posle 24 godine.

Kako stvari stoje, naša najbitnija utakmica odigraće se 17. oktobra na „Marakani“ protiv Crne Gore, koju smo proletos savladali u Podgorici sa 2:0.

KAD SELEKTOR ZOVE: Evo kako je počeo Mitrović (VIDEO)

Srbija će pre tog duela gostovati u Budimpešti, 14. oktobra, dok će Crna Gora u tom terminu biti slobodna.

Naš tim u slučaju pobeda nad Mađarima i Crnogorcima može sve da završi u oktobru i da meč u Leskovcu protiv Bugarske u novembru učini rezultatski nebitnim. Takođe, i bod u Bidimpešti, uz kasniji trijumf nad Crnom Gorom, Srbiju već u oktobru vode u Nemačku.

Najgore bi bilo da izgubimo u Mađarskoj, a da potom remiziramo sa Crnom Gorom. Tada bismo zavisili od drugih rezultata, trebala bi nam pobeda protiv Bugarske, ali i kiks Crne Gore, koja u novembru dočekuje Litvaniju i gostuje Mađarskoj, koja će tad već biti kvalifikovana.

Dva oktobarska poraza bi značila neodlazak na šampionat Starog kontinenta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KOLIKO SU ORLOVI DALEKO OD EP? Evo sa kim igraju najbitniji meč i šta ih očekuje do kraja kvalifikacija”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter