Izvor: Arenasport.com
28.03.2023 u 09:16
0

Prepuna Arena adut za Top 8: Partizan dočekuje Barselonu, pobeda donosi plej-of Evrolige

Dobre partije košarkaša Partizana ove sezone u Evroligi večeras bi od 20.30 časova mogle da budu i naplaćene plasmanom u Top 8 fazu.

Naravno, to neće iti ni malo lako, jer u goste crno-belima dolazi Barsleona, ali ako se uzme forma u kojoj se nalazi tim trenera Željka Obradovića, kao i činjenica da je „Štark Arena“ rasprodata, srpski predstavnik i te kao ima čemu da se nada u duelu protiv Katalonaca.

Gosti iz Španije već su obezbedili plasman u nastavak takmičenja, pa bi i sa te strane domaći igrači mogli da imaju veći motiv u ovom meču.

„Znamo vrlo dobro sve kvalitete Barselone i pripremali smo se od meča sa Cedevitom Olimpijom za ovaj duel. Španski tim je jedan od najjačih u Evropi, napravljen da juri titulu u ovom takmičenju, igraju timski gde se mnogo pažnje posvećuje odbrani, a ključni igrač u tom segmentu je bivši prvotimac Partizana Jan Veseli“, kaže trener crno-belih Željko Obradović.

Igrači Partizana u ovaj susret ulaze kao 6. tim an atebli Evrioligfe, do kraja takmičenja su ostala četiri kola i crno-belima je potreban jedna trijumf da bi i matematički obezbedili plamna u Top 8 fazu. U redovima srpskom predstavnika veruju da to mogu da ostavre već večeras.

Evroliga. 31. kolo

Utorak

Makabi – Virtus 18.00
Efes – Olimpija 19.30
Panatinaikos – Bajern 19.30
Partizan – Barselona 20.30
Baskonija – Alba 20.30

Sreda

Žalgiris – Monako 18.00
Crvena zvezda – Valensija 19.00
Olimpiijakos – ASVEL 20.00
Real Madrid – Fenerbahče 20.45

Veseli o Partizanu: Želja uvek postoji, ne obećavam

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter