Izvor: direktno
30.01.2024 u 08:43
0

NOVI VELIKI ODLAZAK IZ LIVERPULA: Nije samo Klop otišao, evo ko ne ostaje NAREDNE sezone

Štoper Liverpula je izjavio da ne zna da li će ostati na "Enfildu" i sledeće sezone i time potencijalno najavio velike promene i u igračkom kadru od naredne takmičarske godine

Posle šokantne odluke menadžera Jirgena Klopa da na kraju sezone napusti Liverpul, došla je još jedna upitna izjava, ovog puta od kapitena Virdžila van Dajka.

Štoper Liverpula je izjavio da ne zna da li će ostati na „Enfildu“ i sledeće sezone i time potencijalno najavio velike promene i u igračkom kadru od naredne takmičarske godine.

Holanđanin je na insistiranje Klopa 2018. iz Sautemptona došao u Liverpul, a kako je sada poznato da nemački stručnjak neće ostati i naredne sezone, Van Dajk će u narednim mesecima doneti odluku gde će nastaviti karijeru.

– To je veliko pitanje – u ovom trenutku ne znam. Klub će imati pune ruke posla, mnoge stvari će se promeniti. Veoma sam znatiželjan u kom će pravcu sve ići. Videćemo u kakvoj smo situaciji – rekao je Van Dajk.

Tridesetdvogodišnji defanzivac je odigrao 246 utakmica u dresu „redsa“, sa kojima je osvojio Premijer ligu, Ligu šampiona, FA kup, Liga kup i Superkup Engleske, FIFA klupsko prvenstvo sveta i Superkup Evrope.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter