Izvor: BSC HAPPY
02.02.2023 u 17:57
0

NOVO PRIZNANJE ZA JOKIĆA Srpski košarkaš u startnoj postavi tima Lebrona Džejmsa na All-star utakmici!

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić, igrač američkih Denver Nagetsa našao se u startnoj postavi ekipe Lebrona Džejmsa na NBA All-star utakmici u Solt Lejk Sitiju. U timu Lebrona našao se i Jokićev trener Majk Meloun koji će sa klupe voditi ovaj sastav.

Pored Lebrona Džejmsa i Jokića starteri će biti i Luka Dončić iz Dalasa, Stef Kari iz Golden Stejta i Zajon Vilijamson iz ekipe Nju Orleansa.

JOKIĆ RASPAMETIO AMERE! „Košarkaška poezija! Ovaj momak je neverovatan!“ (VIDEO)

Sa druge strane, u startnoj postavi tima Janisa Adetokumba, pored grčkog košarkaša, našli su se još Džejson Tejtum iz Bostona, Kevin Durent i Kajri Irving iz Bruklina, kao i Donovan Mičel iz ekipe Klivlenda. njih će sa klupe predvoditi Džo Mazul, strateg Bostona.

ALL-star utakmica će biti odigrana od 17. do 19. februara u Solt Lejk Sitiju

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter