Izvor: Tanjug
19.05.2023 u 20:31
0

OGLASIO SE OBRADOVIĆ POSLE PORAZA: „Mi smo tim sa malo iskustva u ovakvim utakmicama“

Trener košarkaša Monaka Saša Obradović rekao je posle poraza njegove ekipe od Olimpijakosa (76:62), u polufinalu Fajnal fora Evrolige, da njegova ekipa ima malo iskustva igranja ovako velikih utakmica.

– Prvo moramo da čestitamo Olimpijakosu na neverovatnoj trećoj četvrtini. Rekao sam to pre utakmice stigli smo u Kaunas fizički jako iscrpljeni. Mi smo tim sa malo iskustva u ovim utakmicama. Imali smo odlično prvo poluvreme na obe strane terena. Znali smo šta će se dogoditi u trećem kvartalu i nismo bili u mogućnosti da odgovorimo. Nije nam prvi put da nam se ovo dešava ove sezone. Nismo zadovoljni rezultatom, ali ipak imamo šansu da u narednoj utakmici uradimo nešto istorijsko za klub, rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmicu.

SJAJNA AKCIJA CRVENO-BELIH: Dođi na proslavu titule, kupi barjak i budi human

Trener kluba iz Monte Karla je posebno apostrofirao učinak Tomasa Vokapa, koji nije postigao nijedan poen, ali je imao sedam asistencija i odigrao fenomenalnu odbranu u drugom poluvremenu.

– Ljudi sude na osnovu statistike. A prava istina je da je dominirao čovek koji nije postigao nijedan poen. Uništio nas je defanzivno, bio je pravi lider i preuzeo je odgovornost u ključnim trenucima, dodao je Obradović.

Srpski stručnjak je posebno istakao da su u poluvremenu on i njegovi igrači očekivali nalet Olimpijakosa.

– Na pauzi smo razgovarali o tome šta će se tačno desiti. Morali smo da odgovorimo fizički, a nismo to uradili. Prva dva minuta treće četvrtine nismo znali da napadamo i platili smo to. U tom smislu su odlično pripremili utakmicu. Imali smo pomračenje u trećoj deonici i posle nismo mogli da se vratimo u meč u četvrtoj četvrtini, zaključio je Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter