Izvor: Informer
07.11.2023 u 17:15
0

PUKLA TIKVA U ATINI – Vildoza zaratio sa Atamanom! Turčin ga tera iz Panatinaikosa…

Turski stručnjak nezadovoljan igrama Vildoze na startu sezone, za Argentinca se raspituje Armani.

Pre 12 meseci Luka Vildoza stigao je u tabor Crvene zvezde i u ekspresnom roku postao jedan od miljenika navijača. Na kraju sezone dogovora o nastavku saradnje nije bilo što je iskoristio Panatinaikos i sa Argentincem potpisao dvogodišnji ugovor. 

Ipak, Vildoza bi iz Atine mogao da ode već ove zime budući da je njegov odnos sa trenerom Erginom Atamanom izuzetno loš. Turski stručnjak nadao se da će Argentinac biti jedan od nosioca igre Panatinaikosa, ali iskusnog plejmejkera na startu sezone muče povrede zbog čega je propustio nekoliko veoma bitnih utakmica.

Njegova budućnost u taboru „zelenih“ sada je pod znakom pitanja, a kako prenosi novinar italijanske „Republike“ – Fabricio Lorenci, situaciju spremno prati Armani. Velikan iz Milana i ovu sezonu otvorio je na katastrofalan način. Ponovo najviše škripi na poziciji organizatora igre i u „gradu mode“ Vildozu vide kao idealno rešenje. 

„Luka Vildoza ima platu od 1.800.000 evra po sezoni. Možda bi postao dostupan za tržite tek od 2. januara. Međutim, on bi mogao biti predmet razmišljanja za Olimpiju u nedostatku rešenja na tržištu na toj poziciji“, reči su Lorencija.

Vildoza je ove sezone u Evroligi odigrao pet mečeva, a prosečno beleži nešto više od osam poena, dva skoka i tri asistencije po utakmici. Prošle godine u dresu Crvene zvezde Argentinac je imao 13 koševa, četiri asistencije i tri skoka po meču na 29 odigranih susreta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter