Izvor: gol.dnevnik.hr
11.05.2023 u 12:06
0

SRPSKA TENISERKA objavila salve uvreda koje dobija na Instagramu: „K**VO ČETNIČKA“

Dejana Radanović, srpska teniserka, našla se na meti sramotnih i zastrašujućih uvreda. O svemu je progovorila na Instagramu, gde je podelila tek delić onoga čime se suočava svakog dana.

Nakon jednog poraza u njen inboks pristigle su poruke čoveka koji se kladio na nju i izgubio. Na njen je račun sasuo grozne uvrede, nazvavši je, između ostalog, „ku*vom četničkom“.

„I šta ti možeš napraviti? Jedno veliko ništa. Blokirati budalu, a sutra će ti doći tri nove koje će ti isto napisati jer su, naravno, odigrale listiće na tebe i pale. I svaka budala može napisati što god njegov bolesni mozak poželi. Lepe strane sporta. Hvala lepa i doviđenja“, poručila je Radanović u priči na Instagramu.

Radanović se protekle dve godine borila sa povredama, ali ove sezone upisala je 22 pobede i pet poraza. Najbolji plasman u karijeri bio joj je 187. mesto na WTA listi.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejana (@dejanaradanovic)

ORGANIZATORI MADRID OPENA se izvinjavaju što su uskratili govore teniserkama

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter