Izvor: INFORMER
21.10.2023 u 22:09
0

ŠTETA! Posle Kecmanovića i Đere ostao bez šanse da se bori za trofej u Stokholmu

Posle ispadanja Miomira Kecmanovića u polufinalu i drugi srpski predstavnik Laslo Đere ostao je bez šanse da se bori za trofej turnira u Stokholmu.

Bolji od Đerea bio je Gael Monfis sa 2:0 (7:5, 6:2). Uprkos dopuštena dva brejka favorizovanom Francuzu, srpski teniser je uspeo da se vrati u meč i da dobrano namuči rivala pre nego što je osvojio prvi set.

Upravo se nesiguran servis pokazao kobnim za gubljenje prvog seta, pošto je tokom 11. gema Đere izgubio dok je imao loptice kod sebe.

NIJE USPEO: Kecmanović ostao bez plasmana u finale turnira u Stokholmu

Drugi set je protekao u potpunosti u znaku nekadašnjeg šestog igrača sveta. Trenutno 35. na ATP listi, Monfis je ekspresno oduzeo servis momku iz Sente i napravio ogromnih 4:0 prednosti.  Samo je jedna meč lopta bila dovoljna da Francuz zakaže finale Stokholma.

Tamo će ga čekati još jedan dželat srpskom predstavniku, Pavel Kotov. Ruski igrač je eliminisao Miomira Kecmanovića u drugom četvrt finalu i tako odmah upropastio potencijalno srpsko finale.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter