Izvor: Tanjug
05.02.2023 u 16:01
0

Trener Bajerna ne veruje PSŽ-u: Ako Mbape nema ozbiljnu povredu, mislim da neće da propusti meč!

Trener fudbalera Bajerna Julijan Nagelsman izjavio je da je uveren da će Kilijan Mbape igrati za Pari Sen Žermen u prvom meču osmine finala Lige šampiona, prenose nemački mediji.

Mbape se povredio prošle nedelje na meču francuskog prvenstva protiv Monpeljea, a klub iz Pariza je saopštio da će francuski reprezentativac da pauzira tri nedelje.

„Ne znam šta tačno da kažem, ali očekujem da će da igra. Na njihovoj zvaničnoj stranici bili su dosta nejasni i govorili su tri nedelje. Ako nema ozbiljnu povredu, mislim da neće da propusti meč“, rekao je Nagelsman.

Gol i asistenicja kapitena Srbije Dušana Tadića u ubedljivoj pobedi Ajaksa nad Kamburom 5:0 (2:0)! (VIDEO)

Prvi meč osmine finala Lige šampiona između PSŽ-a i Bajerna biće odigran 14. februara u Parizu.

„Pripremaćemo se za utakmicu kao da će Mbape da igra. Prerano je reći da igrač neće da bude na terenu, a on nema težu povredu“, zaključio je trener Bajerna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter