Izvor: Tanjug
14.02.2023 u 15:25
0

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović pozvao na oprez pred meč sa Spartakom u Kupu Radivoja Koraća!

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da "crno-beli" moraju da uđu maksimalno oprezno u meč sa Spartakom, u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Košarkaši Partizana doputovali su u Niš gde će igrati na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća.

„Crno-beli“ će se sutra od 18 sati sastati sa Spartakom.

„Kup je specifično takmičenje, moramo meču da pristupimo sa maksimalnim oprezom. Drago mi je da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljom i trenerom Spartaka Željkom Lukajićem. Imaćemo nekoliko treninga pre utakmice. Poštujemo protivnika, ali moramo maksimalno da budemo koncentrisani, jer želimo da ovo takmičenje krenemo sa pobedom“, rekao je Obradović.

JOKIĆ DOMINIRAO NOĆAS U NBA: Nagetsi pobedili Majami, Srbin za 34 minuta zakucao 27 poena

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić izjavio je da su igrači „crno-belih“ spremni za duel sa Spartakom.

„Sigurno je da će košarkaši Spartaka doći motivisani u Nišu i pretpostavljam da će protiv nas odigrati najbolje što mogu. Moramo od prvog minuta da nametnemo svoj ritam i ostvarimo pobedu. Tek onda ćemo da razmišljamo o narednim rivalima“, kazao je Anđušić.

Pobednik meča Partizan – Spartak igraće u petak u polufinalu Kupa Radivoja Koraća sa boljim iz meča Crvena zvezda – Borac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter