Izvor: KURIR.RS
14.08.2023 u 15:18
0

„ALAHOV ROB“ PRETIO DA ĆE RAZNETI AVION: Pomahnitali muškarac urlao na putnike na letu iz Sidneja i tvrdio da u rancu ima nešto OPASNO!(VIDEO)

Putnik na letu malezijske aviokompanije "Malejžan erlajns" iz australijskog grada Sidneja do Kuala Lumpura uhapšen je pošto je prisilio posadu da prizemlji letelcu jer je urlao na putnike pitanjem "Jeste li Alahovi robovi?"

Mediji prenose da su se na društvenim mrežama pojavili snimci čoveka po imenu Mohamed, koji samog sebe naziva „Alahovim robom“, kako viče na putnike i traži od njih da za njim ponavljaju da su i oni „Alahovi robovi“.

Navodi se da je Mohamed u jednom trenutku pobesneo i upro prstom u putnike.

VELIKA POBEDA ZA IRAN: Odmrznute milijarde koje je držao Zapad

– Izgovori to! – naređivao je Mohamed prestrašenim ljudima.

Uplašeni putnici su naveli da je Mohamed u jednom trenutku otkopčao svoj ranac i gurnuo ruku unutra i pretio kako tu ima nešto opasno.

Avion je morao da se vrati u Australiju gde je na pisti sidnejskog aerodroma Mohamed uhapšen.

Posada aviona je kasnije pregledala njegov ranac i njemu nije našla ništa sporno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter