Izvor: Kurir.rs
20.02.2023 u 10:57
0

AVAKSI I ELEKTRONSKI IZVIĐAČI NA NEBU IZNAD POLJSKE: Patroliraju uz granicu sa Belorusijom uoči sletanja Bajdena!

Američka izviđačka avijacija od ranog jutra uoči sletanja američkog predsednika Džoa Bajdena koji dolazi u posetu Poljskoj uoči godinu dana rata u Ukrajini od ranog jutra intenzivno leti uz ukrajinsku i belorusku granicu,

Na nebu na istoku Poljske viđen je od ranog jutra Avaks E-3 Sentry i RC-135W. Oni su na nebu već više od sedam sati i povremeno se vrši dopuna gorivom u vazduhu.

Pretpostavlja se da je cilj intenzivnog osmatranja sprečavanje sveke neželejene provokacije koja bi mogla da doše iz pravca Balorusije uoči najavljene posete američkog predsednika i sletanja Er force one.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter