Izvor: Happy BSC
13.12.2022 u 21:46
0

„Do pregovora neće brzo doći posebno posle incidenta koji se desio sa Angelom Merkel“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o događajima koji su obeležili 293. dan rata u Ukrajini

O ovim i ostalim temama povezanim sa sukobom u Ukrajini govorili su naši gosti: Branko Lukić – advokat, Đuro Bilbija – portal „Fakti“ i Vladimir Kokanović – „Srbi u Sloveniji“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pušelin i mnogi u Rusiji govore da neće stati, s druge strane imamo promenjenu taktiku Zapada koja sve češće priča o nekim pregovorima. Ima li Rusija razlog da ulazi u pregovore?

– Ja mislim da do tih pregovora neće brzo doći posebno posle ovog incidenta koji se desio sa Angelom Merkel koja je priznala da su Minski sporazumi bili način da se kupi vreme i da se omogući Ukrajini da se naoruža što bolje i što više. Rusija je krenula u specijalnu vojnu operaciju, nakon toga su naišli na probelem zato što su ciljevi koje je Rusija sebi postavila, po meni, bili nedovoljno oštri. Oni su hteli samo da nateraju Ukrajinu da pregovara, da pokažu Zapadu da ne dozvoljavaju da Ukrajina udje u NATO, to su hteli da pokažu kao crvenu liniju i hteli su da prestane progon i pogrom Rusa u Ukrajini – izjavio je Lukić.

– Zbog toga što su blago krenuli oni su ustvari pokazali slabost i Zapad je pomislio da je Rusija nedovoljno jaka da završi ovu operaciju. Nakon ponovnog studiranja cele situacije sa vojnim štabom uvidelo se da to nije dobar put. Napravljena je nova strategija, Surovikin je postavljen za glavnokomandujućeg i krenuo je sada ozbiljan rat, koji će tek da se desi kako se zamrzne zemlja u Ukrajini i to će doneti prevagu Rusiji i ona u ovom momentu sigurno ne treba pregovore, mada od početka nudi pregovore, ali nikakvih ozbiljnih ponuda nije bilo sa druge strane – rekao je Branko Lukić i dodao:

– Kada bi došlo do pregovora, kada bi uspeli da nagovore Putina da sedne za pregovarački sto, mada iz cele ove priče ne znamo koji bi to razlog mogao da bude. Kako bi izgledali ti pregovori, da li bi to bio samo ultimatum od strane Putina ili bi to zaista bili pregovori.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

–  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter