Izvor: TANJUG
10.10.2023 u 13:48
0

HAMAS: Nećemo pregovarati o taocima dok se ne završe borbe

Palestinski militantni pokret Hamas ponovio je danas da, sve dok se borbe ne završe, neće pregovarati sa Izraelom o oslobađanju talaca.

Šef političkog biroa Hamasa, Ismail Hanije, rekao je da su o tome obavešteni svi koji su kontaktirali tu grupu u vezi sa oslobađanjem talaca.

Obavestili smo sve strane koje su nas kontaktirale u vezi sa neprijateljskim zarobljenicima da ovaj dosije neće biti otvoren pre kraja sukoba, a to će biti samo po ceni koja će za nas biti prihvatljiva – rekao je on.

IZRAELSKA VOJSKA SAOPŠTILA: Palestinski parlament i civilna ministarstva su legitimne mete

Hamas je u ponedeljak poručio da će pogubiti taoce, kao odgovor na izraelske napade u Pojasu Gaze koji su, kako se navodi, izvedeni bez upozorenja.

Izrael procenjuje da Hamas u Gazi drži između 100 i 150 ljudi koji su kidnapovani iz južnog Izraela u subotu. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter