Izvor: Happy BSC
13.06.2022 u 18:02
0

KIM SE SPREMA ZA OBRAČUN Lider Severne Koreje pozivao na borbu protiv „antisocijalističkih praksi“!

Severnokorejski lider Kim Džong Un i njegovi najviši zamenici založili su se za obračun sa zvaničnicima koji, kao su naveli, „zloupotrebljavaju svoju moć i čine druga nezdrava i nerevolucionarna dela“, javili su severnokorejski državni mediji.

Kim i drugi visoki partijski sekretari razgovarali su o vođenju intenzivnije borbe protiv takvog delovanja i kako kažu, zloupotrebe vlasti i birokratizma koji su otkriveni među nekim partijskim zvaničnicima, izvestila je zvanična korejska centralna novinska agencija, preneo je AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kim je naredio da se pojača autoritet partijske komisije za reviziju kao i drugih sistema za nadzor discipline kako bi se promovisalo partijsko „monolitno rukovodstvo“ i „široke političke aktivnosti stranke kroz jak sistem discipline“, javila je KCNA.

ZBOG IRANSKIH PRETNJI, IZRAEL POZVAO SVOJE GRAĐANE DA NAPUSTE TURSKU! MINISTAR PORUČIO: „Ko god naudi Izraelcima, neće se izvući, bez obzira gde se nalazi“

Kim je u poslednje vreme povremeno pozivao na borbu protiv „antisocijalističkih praksi“, dok se van Severne Koreje izražava zabrinutost zbog krhke ekonomije koja je dodatno pogođena pandemijom korona virusa i sankcijama UN, navela je agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter