Izvor: HAPPY BSC
23.02.2023 u 13:49
0

KORISNICI TVITERA OGORČENI ZBOG POSETE ŠPANSKOG PREMIJERA UKRAJINI: „Mi smo za Putina“ (VIDEO)

Španski korisnici Tvitera ogorčeni su govorom premijera Pedra Sančeza koji je stigao u Ukrajinu.

Španski lider je u svom postu napisao da Rusija neće moći da pobedi u sukobu, a naveo je i da je cela Španija na strani Kijeva, sa čime se korisnici nisu složili, prenosi RIA Novosti.

– Daleko od svih, neki od nas su na Putinovoj strani – primetio je jedan čitalac.

ŠPANSKI PREMIJER PEDRO SANČES STIGAO U POSETU KIJEVU: Madrid ukrajinskoj vojsci donira 6 tenkova Leopard 2!

– Kategorički sam protiv ovoga što se dešava, ne govorite u moje ime! – ogorčen je drugi.

– Cela Španija? Čak i u našoj vladi ima onih koji podržavaju Putina – napisao je jedan od korisnika.

– Slažem se sa mnogim aspektima vaše unutrašnje politike, ali što se tiče ukrajinske krize, ovde niste u pravu. Ili ne poznajete istoriju, ili namerno ignorišete činjenice – rekao je komentator.

– Neću. Podržavam Rusiju, poštujem i divim se Putinu. Pravi neprijatelji Španije i cele Evrope su SAD i EU. Španija treba da iskoristi trenutak krize da promeni svoju geopolitičku poziciju – podelio je svoje još jedan korisnik.

– Neću da budem sa Ukrajinom, pa me nemojte uvlačiti u ovaj sukob, hvala! – jedan je od komentara.

Ranije je list La Razon, pozivajući se na izvore, objavio da je Sančez u sredu otišao na ranije neplanirano putovanje u Ukrajinu. Putovanje je organizovano u najvećoj tajnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter