Izvor: TANJUG
13.08.2023 u 10:22
0

NIKO NE ZNA ŠTA SE DEŠAVA: Sirijom odjekuju EKSPLOZIJE, oštećeno skladište RAKETA!

U blizini glavnog grada Sirije Damaska, rano jutros čule su se eksplozije, preneli su lokalni mediji navodeći da nije poznat uzrok eksplozija.

Sirijska opservatorija za ljudska prava saopštila je da su eksplozije oštetile skladišta raketa koja pripadaju pro-iranskim grupama, prenose agencije.

U izveštajima se navodi da nema potvrđenih smrtnih slučajeva ni povređenih, kao i da se ne zna šta je izazvalo detonacije.

TO NI TURCI NISU RADILI: JURIŠNICI UPALI i PRETVORILI KIJEVSKO-PEČERSKU LAVRU u KASARNU (VIDEO)

Tokom 12-godišnjeg sukoba u Siriji, Iran je bio glavna podrška sirijskom predsedniku Bašara al-Asadu.

Pro-iranske milicije među kojima su libanski Hezbolah i šiitske, proiranske frakcije, kontrolišu delove Sirije na istoku, jugu i severu i u predgrađima oko prestonice Damaska.

Izrael godinama izvodi napade na mete povezane sa Iranom, ali retko komentariše specifičnosti svojih ciljeva neposredno nakon vazdušnih udara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter