Izvor: Tanjug
10.04.2023 u 15:25
0

EVO O ČEMU ĆE BITI REČI: Predsednik Vučić se sutra sastaje sa šeficom UNMIK-a Karolin Zijade!

Sastanak je predviđen za 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, najavila je pres služba predsednika.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu sa šeficom UNMIK-a Karolin Zijade.

RADNA NEDELJA PREDSEDNIKA VUČIĆA: „Mnogo važnih sastanaka i susreta je za nama“ (VIDEO)

Zijade je danas, u razgovoru s predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić, poručila da je cilj da se očuva mir i stabilnost na Kosovu i Metohiji i posebno pohvalila inicijativu „Otvoreni Balkan“, kao mogućnost boljeg ekonomskog povezivanja regiona, saopštila je Vlada Srbije.

Brnabić je prenela da je veoma zabrinuta za bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji.

Brnabić i Zijade su razgovarale o Izveštaju generalnog sekretara UN o radu UNMIK, koji će biti predstavljen na sednici SB UN 27. aprila, o situaciji na Kosovu i Metohiji, položaju Srba i nealbanskog stanovništva, kao i o neophodnnosti implementacije Briselskog sporazuma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter