Izvor: alo
15.02.2024 u 01:30
1

RUSKI ČOVEK PO PUTINU: Blinkenov pradeda „Jedan od nas!“

Putin je podsetio da je Blinken ranije govorio na temu jevrejskih pogroma.

Nekoliko puta je pričao o tome, da su njegovi rođaci, njegov pradeda pobegli iz Rusije od jevrejskih pogroma. U različitim zemljama, u Evropi, Sjedinjenim Državama, ova tema se stalno otvara sa ciljem da se demonizuje Rusija, da se pokaže kakvi varvari, kakvi nitkovi i razbojnici žive ovde, istakao je ruski lider.

-U stvari, ako pogledate ono što je rekao aktuleni državni sekretar, ako se pogleda, ne na političke slogane, već na suštinu problema, mnogo toga postaje jasno, rekao je Putin.

ŠOKANTNA IZJAVA AMERIČKOG DRŽAVNOG TUŽIOCA: „Bajden mora biti smenjen“

Na primer, sve to imamo u našoj arhivi: pradeda gospodina Blinkena koji je napustio Rusku imepriju, rođen je, po mom mišljenju, negde u Poltavskoj guberniji, a zatim je živeo i otišao iz Kijeva, rekao je ruski predsednik.

Po njegovim rečima, postavlja se pitanje: Blinken veruje da je ovo iskonska ruska teritorija: Kijev i susedne teritorije?

Šef države je ukazao i na Blinkenove reči da je njegov pradeda pobegao iz Rusije od jevrejskih pogroma. U ovom slučaju, „u najmanju ruku, on veruje da tamo nije bilo Ukrajine 1904. godine — naime, 1904. godine, pradeda gospodina Blinkena je otišao iz Kijeva u Sjedinjene Države — ako kaže da je pobegao iz Rusije“.

-Očigledno je gospodin Blinken naš čovek, istakao je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RUSKI ČOVEK PO PUTINU: Blinkenov pradeda „Jedan od nas!“”

  1. Isto su radili albanci i kosovari kada su stigli u Skandinaviju tokom 1990´tih = svi govorili da su BOSANCI POBJEGLI OD RATA u BOSNI.

    Posle ih institucije zaposljavale da budu PREVODIOCI.

    PREVOD im bio UZASAN.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter