Izvor: Tanjug
17.01.2023 u 18:19
0

SIJARTO VEOMA KONCIZNO DOČARAVA PROBLEMATIKU: „Zapad ne sme da dozvoli konfrontaciju sa Istokom!“

Njegove reči imaju višestruku svrhu ukoliko budu shvaćene na pravi način.

Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto izjavio je danas da Zapad ne sme da dozvoli konfrontaciju sa Istokom preko političkih i vojnih blokova formiranih na osnovu geografskog položaja.

„MAĐARSKA ĆE GLASATI PROTIV“ Sijarto ne podržava stvaranje LAŽNE DRŽAVE – snažan udarac Kurtijevim planovima!

„Konfrontacija između blokova na osnovu geografskog položaja ima negativan uticaj na države koje su locirane negde u sredini“, rekao je Sijarto, dodajući da se upravo Mađarska nalazi na jednom takvom mestu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je rekao da je pre oružanog sukoba u Ukrajini, generalno gledano, postojalo poverenje i poštovanje između Istoka i Zapada i da je bio otvoren put evroazijskoj saradnji, koja je bila od koristi za Evropu. „Sada, postoji konfrontacija zasnovana na geografskim blokovima“, dodao je Sijarto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter