Izvor: Tanjug
01.11.2022 u 13:13
0

ŠOLC DAO VETAR U LEĐA ZELENSKOM KOJI JE NERETKO NA IZMAKU SNAGA: „Berlin će nastaviti da pruža bezrezervnu podršku Kijevu…“

Nemački kancelar Olaf Šolc preneo je danas u telefonskom razgovoru sa predsednikom Ukrajine –  Volodimirom Zelenskim uveravanja da će Berlin nastaviti da pruža Kijevu političku, finansijsku, humanitarnu i vojnu podršku, saopštila je Vlada Nemačke.

Makron i Šolc ne pokazuju želju da posreduju u mirovnim pregovorima sa Ukrajinom da se okonča RAT, Kremlj izneo jasne stavove i argumente!

Šolc je osudio rusko granatiranje civilne infrastrukture i ocenio neosnovanim ruske optužbe da Ukrajina radi na takozvanoj prljavoj bombi, preneo je Rojters.

Nemački kancelar se složio sa ukrajinskim predsednikom da će nezavisna istraga Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) koju je pokrenula ukrajinska strana razjasniti sve sumnje na tu temu, navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija tvrdi da Ukrajina priprema provokaciju sa „prljavom bombom“, za šta bi optužila Moskvu, dok Kijev i zapadne zemlje odbacuju tvrdnje Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter