Izvor: Tanjug
02.12.2023 u 11:28
0

U GLAZGOVU OTKAZANI SVI LETOVI ZBOG SNEGA: Škotska zavejana, temperature idu do 10 stepeni ispod nule

Svi letovi otkazani su danas na aerodromu u Glazgovu, u Škotskoj, zbog velikog snega, upozorenja na sneg i led su na snazi širom Velike Britanije. Očekuje se da će se velika hladnoća nastaviti u Britaniji tokom vikenda pošto su temperature tokom noći pale ispod nula stepeni, objavio je Skaj njuz.

Kako se navodi, zbog teških vremenskih uslova može doći i do otežanog drumskog i železničkog saobraćaja, a i nekoliko sportskih događaja je otkazano. Meteorolozi su izdali za danas žuta upozorenja za severnu obalu i jugozapad Škotske, kao i za jugozapadnu i istočnu obalu Engleske.

Temperature su se preko noći u delovima Škotske spustile i do 10 stepeni ispod nule. Velike snežne padavine i niske temperature pogodile su i druge evropske zemlje, uključujući Nemačku i Švajcarsku gde su otkazani letovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter