Izvor: ALO
23.02.2024 u 09:17
0

UKRAJINCI I NE SLUTE ŠTA IM JE PUTIN SPREMIO: Šta se ovo dešava na frontu

Posle predaje Avdejevke, ukrajinske oružane snage su bile na gubitku i potpuno nesposobne da izdrže brzo napredovanje ruske vojske duž cele linije fronta, rekao je bivši oficir CIA Lari Džonson u intervjuu za Jutjub kanal Stiven Gardner.

– Ruska vojska nastavlja da napreduje duž čitavog fronta od hiljadu kilometara. Iskreno govoreći, Ukrajina čak ni ne zna odakle će doći sledeći udar – rekao je on.

Džonson je naglasio da se situacija za Oružane snage Ukrajine iz dana u dan pogoršava: vojska doživljava nedostatak granata i obučenog osoblja. Iz tog razloga, dodao je on, čak i ako SAD izdvoje novi paket pomoći Kijevu u iznosu od 61 milijardu dolara, to ni na koji način neće uticati na situaciju na frontu.

 Svakim danom situacija je sve gora – zaključio je stručnjak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter