Izvor: BSC HAPPY
19.01.2023 u 18:21
0

BORELJ NAJAVIO: Zemlje EU do kraja godine odustaće od ruskog gasa – ova država će biti izuzetak!

Mnoge države su najavile zamrzavanje imovine, a sve glasniji su pozivi da se odustane od snabdevanja energentima iz Rusije.

Sve zemlje Evropske unije, sa izuzetkom Mađarske, odustaće od ruskog gasa i nafte pre kraja godine, rekao je diplomata EU Žozep Borelj tokom govora na Internacionalnom univerzitetu u Španiji, prenose RIA novosti.

– Do kraja godine sve države će se potpuno osloboditi energetskih resursa iz Rusije. Možda će Mađarska biti izuzetak – rekao je on.

UVELIKO SE SPEKULIŠE U DAVOSU: Evropska unija planira da RUSKI GAS zameni energijom iz obnovljivih izvora!

Nakon što je Moskva pokrenula specijalnu operaciju zaštite Donbasa, SAD, Evropska unija i Velika Britanija su joj uvele sankcije.

Mnoge države su najavile zamrzavanje imovine, a sve glasniji su pozivi da se odustane od snabdevanja energentima iz Rusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ove mere su zadale ozbiljan udarac Zapadu – izazvale su krizu goriva i dovele do povećanja cena hrane.

Predsednik Vladimir Putin je više puta primetio da su jeftini i pouzdani ruski energetski resursi konkurentska prednost za Evropu, a čak i delimično njihovo odbijanje već negativno utiče na njenu ekonomiju i stanovnike.  A SAD, gurajući kroz potpuno odbijanje Brisela od ruskog gasa i drugih resursa, vode ka deindustrijalizaciji evropskog kontinenta, naglasio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter