Izvor: BSC Happy
04.09.2023 u 22:00
12

DARKO OBRADOVIĆ U „ĆIRILICI“: „Rekao sam da se PRIGOŽIN neće NANOSITI GLAVE“

Gosti večerašnje emisije su: Dragoljub Kojčić - politički filozof, Zoran Ćirjaković - analitičar, Darko Obradović - Centar za strateške analize, Dževad Galijašević - analitičar i Bojan Dimitrijević - ekonomista.

Darko Obradović je rekao da je predvideo Prigožinovu smrt

– Vladimir Putin je potvrdio da je u pitanju bio neuspešni puč. Bila je zanimljiva emisija. Svi su verovali da je to jedini čovek koji to može da uradi, a da preživi. Prigožin se glave nanositi neće, tada sam to rekao. Moramo da se bavimo svime time. Moramo da postavimo pitanje na šta će Rusija ličiti, evo sledeće godine. To je zemlja koja je izgubila status velike sile. Pitanje je da li će btii ruskog veta. Nikada ga nije bilo kada nam je trebalo. Nikada nijedna pomoć Srbiji od Rusije nije stigla. Lavrov i Putin vuku priču o Srebrenici i Kosovu. Ko jedini zloupotrebljava srpsku nesreću? Pa Rusi – kaže Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

12 thoughts on “DARKO OBRADOVIĆ U „ĆIRILICI“: „Rekao sam da se PRIGOŽIN neće NANOSITI GLAVE“”

  1. Ovo je očigledan primerak nato zvučnika ,kao i njegovi saborna koji pljuju sve rusko,šire nato debilizovanu propagandu, i presudnu pre sudije ruskim političarima,uvaljujući im sve ono što rade ukro nacisti,šire nebuloze budalaštine…..sve iz njima pouzdanih izvora sa interneta, ajde!Ovo treba uhapsiti i lečiti.on je sin generala Obradović a kojeg nešto ne vide smo u ratovima devedesetih,a bio sam tu negde….?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter