Izvor: BSC Happy
12.01.2024 u 13:14
0

EKSKLUZIVNO DOBRO JUTRO SRBIJO: Samo za Happy TV govori Peter Bistron šef Spoljnopolitičkog odbora Alternative za Nemačku (AfD) u Bundestagu.

Šef Spoljnopolitičkog odbora Alternative za Nemačku (AfD) u Bundestagu, Peter Bistron KOJI SE ZALAŽE ZA IZLAZAK Nemačke iz EU, koji se divi Srbiji , jedan je od poslanika Bundestaga koji otvoreno zagovara poltiku revizije strategije EU prema južnoj srpskoj pokrajini. Po njegovom mišljenju ovom revizijom bi se prevazišla pat pozicija u kojoj se Evropa našla nakon proglašenja kosovske nezavisnosti.

Bistron se takođe zalaže i za povlačenje  Nemačkog priznanja Kosova i Metohije. Nemac koji je izraženi nacionalista koji obožava svoju zemlju,  dobitnik je oredna Krst Vožda Đorđa Stratimirovića, zaljubljenik je u Srbiju i njenu politiku samostalnosti. O Srbiji, Nemačkoj i drugim gorućim pitanjima samo na HAPPYTV, DOBRO JUTRO SRBIJO  subota 09:15

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter