Izvor: BSC happy portal
27.03.2023 u 21:50
2

BOJAN DIMITRIJEVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Prava istorija čovečanstva je skrivena istorija tajnih društava koji se zapravo bore oko geopolitičke prevlasti!“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci,  a današnja tematika nazvana je simbolično „Srbija u novoj podeli sveta“.

BOJAN DIMITRIJEVIĆ U „ĆIRILICI“: „Đinđić je bio iznenadna amplituda u političkom životu Srbije i čovek takvih performansi se posle njega nije pojavio!“

Idemo iz ulitmatuma u ultimatum, sve ono što su tražili od Miloševića, Koštunice, sada traže od Vučića, kao da se ništa promenilo nije, pritisci su i dalje prisutni, kako ekonomski, tako i politički, o ovoj tematici večeras je govorio Bojan Dimitrijević – ekonomista.

  •  Dobro se je setiti se one Miloševićeve rečenice gde je rekao da ne proganjaju Srbiju zbog Miloševića, nego Miloševića zbog Srbije. Tokom vremena sam znatno promenio mišljenje o Miloševiću. Da su me devedesetih pitali o njemu, imao bih želju da ga zadavim sopstvenim rukama. Njegova istorijska misija je bila u trenutku kada je bilo izvesno da će se raspasti Jugoslavija, da spasi od srpskih interesa oni što se spasti može. To je uspeo sa Republikom Srpskom i sa Vojvodinom. Neki drugi deo posla nije uspeo da zaokruži. Vidimo da iza svakog od ubistava značajnih srpskih ličnosti u krajnjoj liniji stoje neke sile van Srbije. Svuda možemo da prepoznamo britanske prste. Suština priče nije u ideologiji, ni u državnom uređenju, nego u geopolitici. Suštinska priča je geopolitička priča. Mislim da je prava istorija čovečanstva, skrivena istorija tajnih društava koji se zapravo bore oko geopolitičke prevlasti. Srbija mora da shvati da u Zapadu ne može da vidi prijatelja. – objasnio je Dimitrijević između ostalog na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “BOJAN DIMITRIJEVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Prava istorija čovečanstva je skrivena istorija tajnih društava koji se zapravo bore oko geopolitičke prevlasti!“”

  1. Sve je bilo dobro od gospodina Dimitrijevica do sada sto god je pricao i to od kada su pocele Aktuelnosti , ranije ga nisam ni slusala , ali, avaj , dok nije rekao preksinoc u Cirilici da je hteo Slobu da zadavi golim rukama, a sada ima drugacije misljenje , sta ako mu se ponovi neko slicno a opet pogresno misljenje u vezi nekog drugog a narod ga trenutno rado slusa , mora da proceni ljude iz prve ili nista od analitike . Inace se zaista rado slusa .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter